Q7’nin sabıka defteri

Portekizli yıldız bu sezon Trabzon ve Karabük maçlarında da rakiplerine sert fauller yaptı. Ama hakemler kırmızı kartına başvurmadı. Bursaspor önünde de takımını 10 kişi bırakmaktan kıl payı kurtulan Q7'nin sürekli ateşle oynamasına taraftarlar da büyük tepki gösteriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2017 Güncelleme 17 Mayıs 2017, 00:26
Q7’nin sabıka defteri

İÇİNDEKİLER

Quaresma bardağı taşırdı... Beşiktaş'ın en büyük kozlarından biri olan Portekizli futbolcu bu sezon en az 5 karşılaşmada kırmızı kart görmekten ucuz kurtuldu. Ligin ilk yarısında Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-1 yendiği maçta Yusuf Erdoğan'a kırmızı kartlık hareket yapan Quaresma sarı kartla kurtuldu. Yine ligin ilk devresinde 1-1 biten Başakşehir maçında Eren'e çok sert bir falu yapan Quaresma kırmızı kart görmesi gereken pozisyonda sarı kartla bile cezalandırılmadı. Yıldız futbolcu Beşiktaş'ın 2-1 kaybettiği Karabükspor maçında Ermin Zec'e sert bir darbe vurdu fakat bu davranış sonucu da sadece sarı kart gördü.

SARI KART GÖRDÜ, HAKEMİ ALKIŞLADI
Ligin 2. yarısında Akhisar ile oynanan maçta reklam panolarına vuran Portekizli bu maçta sarı kart bile görmedi. Quaresma bu maçta kart görseydi cezalı duruma düşüp G.Saray maçında oynamayacaktı. Bursa önünde de Jorquera'nın sırtına tabanıyla vuran Quaresma, Şamil'in de bileğine bastı. Ayrıca hakemin gösterdiği sarı kartı alkışladı. Buna rağmen kırmızı kart görmedi.


Ligin ilk yarısında oynanan Trabzonspor maçında Yusuf Erdoğan'ın ayak tabanına basan Quaresma sadece sarı kart görürken pozisyonun kurallardaki karşılığı kırmızı karttı.







Quaresma Bursa maçında Jorquera ve Şamil'e kırmızı kartlık hareketler yaptı.