Fellaini için resmi teklif

Daily Star gazetesi, “Fellaini Türkiye’ye mi gidiyor?” başlığıyla verdiği haberde yıldız futbolcunun teklife sıcak baktığını yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2017 Güncelleme 17 Mayıs 2017, 00:20
Fellaini için resmi teklif

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Manchester United'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Fellaini için girişimlerine resmen başladı. Transfer görüşmeleriyle ilgili olarak, İngiliz basını da Trabzonspor'un oldukça ciddi olduğunu ve oyuncunun da bu görüşmelere sıcak baktığına yer verdi. Daily Star gazetesi, "Fellaini Türkiye'ye mi gidiyor?" başlığıyla verdiği haberde 29 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor'un teklifine sıcak baktığını yazdı. Bu sezon Manchester United forması altında 45 maça çıkan Belçikalı oyuncunun yüksek maliyetinin nasıl karşılanacağı ise henüz netlik kazanmadı. Bordo-Mavili yönetimin bu transferi sponsorlar aracılığı ile gerçekleştirmeye çalışacağı gelen haberler arasında.

YANAL, FELLAINI'Yİ ISRARLA İSTİYOR
Trabzonspor'un yurt dışında yıldız avı sürerken teknik direktör Ersun Yanal özellikle orta saha ve hücum hattına çok kaliteli isimler alınması gerektiğine vurgu yapmıştı. Tecrübeli teknik adamın Fellaini'nin transferi için tüm şartların zorlanmasını yönetimden istediği ve "Transferde nokta atış yapmalıyız. Fellaini tecrübeli ve klasıyla bize çok güç katar" dedi.

MENAJERLERE UYARI GELDİ
Trabzonspor yönetimi "Bir teklif varsa önce bize gelin medya yoluyla oyuncuların kafasını karıştırmayın" mesajını göndererek menajerleri transfer dönemi öncesinde uyardı.