Balotelli ile sıcak temas

Futbol Direktörü Cenk Ergün, Balotelli’nin menajerine yıllık 4 milyon Euro önerdi. Bonservis rakamı ödenmeyecek olan Balotelli için yıllık 5 milyon Euro ve imza parasının istendiği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2017 Güncelleme 01 Mayıs 2017, 00:36
Balotelli ile sıcak temas

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Nice forması giyen Balotelli'yi renklerine bağlamak için büyük uğraş veriyor. Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün İtalyan futbolcunun menajeriyle bir araya gelerek ön görüşme yaptığı ortaya çıktı. Ergün'ün, "Balotelli yeni sezonda düşündüğümüz bir oyuncu. Onu renklerimize bağlamak istiyoruz. Bu oyuncu için yıllık 4 milyon Euro ödemeye hazırız. Balotelli'nin Galatasaray'da çok başarılı olarak yeniden parlayacağını düşünüyoruz. Yönetim olarak onu aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Eğer şartlarda da anlaşırsak bu transferi sonuçlandırmak istiyoruz. Balotelli beğendiğimiz bir isim" dediği öne sürüldü.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK
Ancak Balotelli'nin menajerinin İtalyan oyuncu için 5 milyon Euro ile birlikte imza parası da istediği belirlendi. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün imza parasına sıcak bakmadığı ancak görüşmelerin tam gaz devam ettiği belirtildi. Galatasaray'ın Balotelli'yi alarak ses getirmek istediği ve taraftarı yeniden tribünlere çekmeyi hedeflediği gelen bilgiler arasında. Cenk Ergün'ün İtalyan oyuncu için gelecek hafta bir görüşme daha yapması bekleniyor.