18 dakikada zirveye ayar cekti

Fırtına gibi esen Avcı’nın ekibi 18 dakikada Cengiz (2) ve Adebayor ile 3-0’ı buldu. 88'de Demba Ba ile bir gol atabilen Beşiktaş ligde tam 9 hafta sonra mağlubiyetle tanıştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2017 Güncelleme 01 Mayıs 2017, 03:20
18 dakikada zirveye ayar cekti

İÇİNDEKİLER

Zirveye Başakşehir ayarı... Abdullah Avcı'nın ekibi haftanın maçında lider Beşiktaş3-1 yenerek hem çok flaş bir galibiyet aldı hem de zirveyle farkı 4'e indirdi... Başakşehir maça fırtına gibi başladı. 7. dakikada Cengiz, Marcelo'yu geçtikten sonra plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0. 12. dakikada Visca ceza sahasına girer girmez, boş pozisyondaki Adebayor'un önüne topu gönderdi. Togolu oyuncu, yakın mesafeden düzgün bir skoru 2-0 yaptı. 15. dakikada Oğuzhan'ın şutu direkten döndü. Ardından Talisca şansını denedi ama bu kez de kaleci Volkan gole izin vermedi. 18. dakikada Cengiz yine sahne aldı ve skor 3-0 oldu.

DEMBA BA SİFTAH YAPTI AMA PUANA YETMEDİ
32. dakikada Quaresma uygun pozisyonda sağ çaprazdan sert vurdu, kaleci Volkan'a çarpan top yükseklik kazanarak kornere gitti. İlk yarı 3-0 sona erdi. 57. dakikada Talisca'nın yerden vuruşu Volkan'da kaldı. 75. dakikada Anderson Talisca korneri kullandı. Marcelo'nun kafansı auta gitti. 88. dakikada sahne alan Demba Ba ilk maçında golle buluştu ve ikiye indi. Uzatmalarda Edin Visca'nın şutu direkten dönse de 3 puan Başakşehir'in oldu: 3-1

KARTAL'A BİR ŞOK DA ATİBA'DAN GELDİ
Önünde beklemediği bir yenilgi alan Beşiktaş'a bir kötü haber de Atiba Hutchinson'dan geldi... İlk yarının sonunda rakibin darbesiyle arka adelesinden sakatlanan Kanadalı futbolcu oyuna devam edemedi. Yerini Tolgay Arsan'a bırakmak zorunda kalan Atiba'nın kesin durumu bugün kesinlik kazanacak.

ARTIK LİDERLE FARK 4 PUAN BİR İLK OLDU
Sezonun en kritik maçında lider Beşiktaş önünde müthiş bir galibiyet alan Başakşehirli oyuncular 90 dakikanın bitiminde büyük sevinç yaşadı. Farkı 4'e indiren Turuncu- Mavililer stat hoparlörlerinden çalınan Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde taraftarlarıyla birlikte galibiyeti kutladı.

20 GÜNDE 3 BÜYÜĞE 9 GOL!
Beşiktaş önünde aldığı galibiyetle zirve yarışına büyük bir heyecan getiren Medipol Başakşehir ayakta alkışlanacak bir performans sergiliyor. Abdullah Avcı'nın ekibi 20 gün içinde Galatasaray'ı 4-0 yenerken, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Dün de Beşiktaş'ı 3-1 yenerek üç büyük takıma 9 gol birden atmayı başardı.