Cimbom’da Bruma hüsranı

Bruma sözleşmesini uzatmayınca yönetimin eli kolu bağlandı... Portekizli yıldız sezon sonu serbest kalacağı için planlar bozuldu. Daha önce 20 milyon Euro'nun üzerinde gelir bekleyen yönetim artık Bruma için 10 milyon Euro'luk bir teklifi kabul etmek zorunda

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2017 Güncelleme 29 Nisan 2017, 01:41
Cimbom’da Bruma hüsranı

İÇİNDEKİLER

Büyük bir ekonomik darboğaz içinde olan Galatasaray yönetiminin Bruma planları suya düşmek üzere... Sarı-Kırmızılılar, gösterdiği performansla birçok Avrupa devinin transfer listesine giren Portekizli yıldızı satarak 20 milyon Euro'nun üzerinde gelir bekliyordu. Fakat genç futbolcunun yeni sözleşme imzalamaya bir türlü yaşanmaması büyük sıkıntı yaratıyor. Şu ana kadar yapılan görüşmelerde menajer Balde'yi ikna edemeyen Galatasaray yönetimi, artık yeni sözleşme imzalanması konusunda umudunu yitirmiş durumda...

2018'DE BEDAVA!
Bu durumda Sarı-Kırmızılılar'ın büyük gelir elde etme planları alt üst olacak. Çünkü sözleşme önümüzdeki sezon sonu biteceği ve Bruma serbest kalacağı için yönetimin Portekizli yıldızı hemen elden çıkarması gerekiyor.

DEĞERİNİN YARISINA
Pazarlık konusunda artık eli çok güçlü olmayan yönetim 10 milyon Euro'luk bir teklifi bile kabul etmek zorunda kalacak. Yani Bruma değerinin yarısından bile azına satılacak.

İLK ADAY TOTTENHAM
İngiliz basınına da yansıyan haberlere göre Bruma'nın transferi için en güçlü aday Tottenham... Londra ekibinin önümüzdeki günlerde resmi teklif yapması bekleniyor. Ayrıca Manchester United'da pusuya yatmış durumda.