Güneş yüzde 100 kalacak

Beşiktaş 2. Başkanı, Şenol Güneş’le 1 yıl daha opsiyonları olduğunu söyleyerek, “Net olarak söylüyorum kendisi yüzde 100 takımda kalacak” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2017 Güncelleme 11 Mayıs 2017, 11:49
Güneş yüzde 100 kalacak

İÇİNDEKİLER

Ahmet Nur Çebi'den taraftarları rahatlatan açıklama... Beşiktaş 2. Başkanı, Şenol Güneş'in gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili olarak, "Şenol hocamızın 1 yıl daha opsiyonu var. Bakın net olarak söylüyorum. Kendisi yüzde yüz kalacak. Yüzde 99 bile demiyorum yüzde 100 diyorum. Daha ne söyleyeyim" dedi. Talisca'nın Beşiktaş'ta sıçrama yaptığını hatırlatan Çebi, "1 yıl daha sözleşmemiz var ve kendisi de kalmak istiyor. Satın alma opsiyonu olan 25 milyon euroyu vermemiz mümkün değil. Ancak Benfica eğer Talisca'nın değerini daha da artırmak isterse 1 yıl daha bizde kalmasını isteyecektir. 1 yıl daha bizde kalırsa hem Benfica'ya hem de bize faydalı olacaktır" dedi.

ABOUBAKAR İÇİN PAZARLIK YAPACAĞIZ
Aboubakar'ın durumunu da değerlendiren Çebi, "Onun satın alma opsiyonu bizde. Ama o rakam da 10 milyon euro. Önce kiralık olarak kalması için görüşeceğiz ama Porto'daki sözleşmesinin 1 yıl sonra bitecek olması bu ihtimali sıfıra indiriyor. Çeşitli opsiyonlar var. Bunların üzerinde çalışıyoruz. 10 milyon euro veremeyiz. Porto ile konuşup rakamı indirmek istiyoruz" dedi.