Bizimki uyuttu, El Clasico doyurdu

Galatasaray ile Fenerbançe arasındaki dev derbide ortaya konan futbol tribündeki ve ekran başındaki futbol severleri uyuttu. R.Madrid-Barcelona derbisi ise büyüledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2017 Güncelleme 25 Nisan 2017, 00:18
Bizimki uyuttu, El Clasico doyurdu

İÇİNDEKİLER

Önceki gün Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi futbolseverleri resmen uyuttu. Türkiye'nin en büyük maçında iki takım taraftarlarının da beklentisi büyüktü.

ÇOK SIKICI BİR MAÇ
Ancak maçın başlama düdüğüyle birlikte Galatasaray ve Fenerbahçe çok kötü performans sergilediler. Öyle ki iki takım taraftarları da sıkıcı maçın bir an önce bitmesini istedi. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden yaklaşık 45 dakika sonra başlayan Real Madrid-Barcelona derbisi ise resmen resital havasında oynandı.

LİONEL MESSİ ÇILGINLIĞI
Barcelona'da Lionel Messi son dakikada attığı golle Real Madrid'i yıktı. Arjantinli yıldız, kariyerindeki 500. golü attı. Sosyal medyada El Clasico'dan sonra Messi çılgınlığı yaşandı.

MESSI CAPSLERi ORTALIĞI YIKTI!
Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin Real Madrid maçındaki müthiş performansı, birbirinden ilginç CAPS'lerin yapılmasını sağladı... Birbirinden komik CAPS'ler internette adeta elden ele dolaştı