İlk yumruğu Ufuk vurdu

“İlk yumruğu Ufuk Ceylan attı, Yalçın Ayhan ise yerdeyken tekmeledi. Ailem 20 metre ilerideydi. Onlar görecek diye çok korktum. Eve gidince onlarla birlikte TV’den dahi olayı izlemedik”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2017 Güncelleme 24 Nisan 2017, 00:05
İlk yumruğu Ufuk vurdu

İÇİNDEKİLER

Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir maçının ardından Başakşehirli futbolcular ve kulüp çalışanları tarafından saldırıya uğrayan ve darp edilen A Spor Muhabiri Selman Kutlu olay anında ailesinin 20 metre uzaklıktaki otoparkta olduğunu ve en çok onların bu olayı görmesinden korktuğunu söyledi. Kutlu, olayın ardından Başakşehirli oyunculara küfür ettiği iddialarıyla ilgili olarak, "Bu tamamen yalan ve bu yalanı atanlar için de gerekli şikayetleri yapacağım" dedi. Muhabir Kutlu, olayları videodan izleyince dehşete kapıldığını belirterek, "Volkan boğamızı sıkarken ilk yumruğu Ufuk vurdu. En çok canımı yakan ise yere düşen bir insana acımasızca tekme atan Yalçın oldu. Bunu bir insan nasıl yapabilir" ifadesini kullandı.



BİZE BUNU YAPANLAR GEREKEN CEZAYI ALMALI
Kutlu şikayetçi olmasına rağmen kendisini darp edenlerin hiçbir sorun olmamış gibi stattan ayrıldığını ve bunun da kabul edilemez olduğun belirterek, "Öncelikle kurumuma gerçekten teşekkür ediyorum. Tüm imkanlarıyla sonuna kadar arkamızda durdular. Bu bize daha çok güç verdi. Ben şikayetçiyim bunu bana ve arkadaşıma yapanlar gereken cezaları almalı" diye konuştu.

RİZE SAVCILIĞI İFADEYE ÇAĞIRDI
Saldırıya uğrayan A Spor muhabiri Selman Kutlu ile kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım, saldırı olayına karışan kaleci Volkan Babacan, yedek kaleci Ufuk Ceylan, futbolcu Yalçın Ayhan, tercüman Barbaros Gözmeli ve eşkalini verdikleri ancak adını bilmedikleri bir malzemeciden şikayetçi oldu. İfade tutanakları ile olayın güvenlik kamerası görüntülerini savcılığa iletildi. Rize Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı, adı geçen futbolcu ve kulüp çalışanlarının ifadelerinin alınmasına karar verdi.