Ersun Yanal farkı!

Ersun Yanal’ın Antalya maçının devre arasında oyuncularını, “Şu an tribünde, ekranları başında sizden gelecek mutlu bir haberle yüzleri gülecek binlerce kişi var. Çıkın gücünüzü gösterin” diye motive etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2017 Güncelleme 24 Nisan 2017, 00:00
Ersun Yanal farkı!

İÇİNDEKİLER

Antalyaspor ile oynanan maçın ilk yarısında beklenen performansı sergileyemeyen Trabzonspor, ikinci yarıda ise çok farklı bir kimlikle sahaya çıktı ve üç gol atarak maçı kazandı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın devre arasında oyuncularına yaptığı konuşmanın alınan galibiyette büyük bir etkisi olduğu öğrenildi.

GÜCÜNÜZÜ GÖSTERİN
Oyuncularına soyunma odasında geçtiğimiz sezon alınan acı mağlubiyeti hatırlatan Yanal'ın, "Şu an tribünde, ekranları başında sizden gelecek mutlu bir haberle yüzleri gülecek binlerce kişi var ve bu sadece sizin atmanız gereken birkaç fazla adıma ve pasa bağlı. Bunu yapacak gücünüz ve kapasiteniz var. Çıkın ve gerçek gücünüzü sahaya yansıtın" diyerek oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

YANAL İKİ GÜN İZİN VERDİ
Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor galibiyetinin ardından oyuncularına iki gün izin verdi... Bordo-mavililer yarın yapacağı antrenmanla cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlayacak.

Yunus Emre SEL