Dudu Kartal'ı takipte

Dudu, Talisca’nın her iki golünde de sosyal medyaya tebrik işareti koydu. Brezilyalı yıldızın bu yakın takibi Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2017 Güncelleme 23 Nisan 2017, 01:31
Dudu Kartal’ı takipte

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın yeni sezon için transfer listesinde olan Brezilyalı futbolcu Dudu, Olympique Lyon maçına özel ilgi gösterdi. Futbol internet sitesi sporx. com'un servis ettiği haberde, Beşiktaş- Olympique Lyon karşılaşmasını televizyonda izleyen Palmeiras'lı Dudu, Talisca'nın gollerinde de yaşadığı sevinçle ilgi çekti Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Dudu, vatandaşı Talisca'nın Lyon maçında attığı her iki golde de sosyal medyaya tebrik işaretleri koydu.

ÇABUK VE ETKİLİ BİR OYUNCU
Forvet hattının sol kanadında forma giyen zaman zaman da sağ kanatta oynayan Dudu, Brezilya Milli Takımı'nda da 2 kez forma şansı yakaladı. Yüksek top tekniğini çabukluğuyla birleştiren Dudu'nun kulübü Palmeiras ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

BAŞKAN ORMAN NE DEMİŞTİ
Beşiktaş yönetiminin satın alma opsiyonuyla birlikte Dudu'yu 1 yıllığına kiralamak istediği gelen haberler arasıda. Dudu'nun transfermarkt'taki piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Başkan Fikret Orman, 4 Nisan'da "Dudu, benim bildiğim Tarkan'ın şarkısı, güzel bir şarkısı. Dudu da bizim ilgilendiğimiz bir oyunucu, şartlarına bakıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

İLK AVRUPA DENEYİMİ D.KİEV İLE
Brezilya'nın en yetenekli gençleri arasında gösterilen Dudu, ilk Avrupa deneyimini Dinamo Kiev ile yaşadı. Ancak bir çok futbolcu gibi Ukrayna Ligi'ne alışmakta zorluk çekti ve yeniden ülkesinin yolunu tuttu.