Bizde FETÖ'cü barınamaz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, A Spor’da, “Galatasaray’ın FETÖ konusunda duruşu çok net . Burada asla FETÖ’cü barınamaz. Bu konuda en büyük temizliği yapan kulüp kesinlikle biziz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2017 Güncelleme 22 Nisan 2017, 02:22
Bizde FETÖ’cü barınamaz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün akşam A Spor'da "Gündem Özel" programında birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

FETÖ'CÜ BARINAMAZ
G.Saray'ın FETÖ ile sıkı bir şekilde mücadele ettiğini ifade eden Özbek, "Genel Kurul'da üyelikten atılmayan FETÖ'cüler Hakan Şükür ve Arif Erdem'i hemen yönetim kururu karaı ile ihraç ettik. O gece uyumadım. Burada FETÖ'cü barınamaz" diye konuştu.

TUDOR KALACAK
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Özbek, takımdaki geleceği tartışma konusu olan teknik direktör Igor Tudor hakkında da ilk defa konuştu. Özbek, Hırvat teknik adamdan son derece memnun olduklarını ve önümüzdeki sezon da genç çalıştırıcı ile yollarına devam edeceklerini söyledi. Başkan Özbek sezon sonunda kulüpten ayrılacağı iddia edilen Sneijder ve Bruma için ise, "İki futbolcu da takımımızın önemli isimlerinden. Kendileri için bize henüz ulaşan bir teklif yok. Özellikle Bruma, G.Saray'a uzun yıllar katkı verebilecek bir futbolcu" dedi.

CUMHURBAŞKANI KAPASİTEYİ ARTIRDI
Dursun Özbek, basketbol takımı için yapacakları spor salonunun kapasitesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesiyle artırıldığını açıkladı. Eurocup'ı kazandıktan sonra Cumhurbaşkanı'ndan 13 bin kişilik salon istediklerini belirten Özbek, "Kendisi de bana şampiyon 13 bin kişiye mi oynar? 15 bin kişilik yapalım diyerek jest yaptı" diye konuştu.

SÜTTEN AĞZIMIZ YANDI
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, UEFA'dan aldıkları 1 yıllık men cezası sebebiyle mali konularda daha dikkatli davrandıklarını söyledi. Yeni bir ceza almamak için çabaladıklarını ifade eden Başkan Özbek, "Sütten ağzımız yandı. Bir daha bu durumlara düşmemek için çok daha dikkatli olmalıyız. UEFA ile sürekli temas halindeyiz." ifadelerini kullandı.