Maç oynamadan gol attılar

Şenol Güneş, Lyon maçı öncesi UEFA’nın verdiği cezayı eleştirdi ve “Maç oynanmadan gol attılar ama biz o golü çıkaracağız. Boynumuzdan assalar da asla teslim olmayacağız” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2017 Güncelleme 20 Nisan 2017, 01:07
Maç oynamadan gol attılar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avrupa Ligi'nde bugün oynayacakları Lyon maçı öncesi UEFA'ya yüklendi. Lyon'da yaşanan olaylar nedeniyle UEFA'nın haksız bir kara verdiğini belirten Güneş, "UEFA, Lyon'un tarafında olmuştur ve bize maç öncesi 1 gol atılmıştır. Ama biz o golü çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

TESLİM OLMAYACAĞIZ
Kendilerine verilen cezanın haksız olduğunu savunan deneyimli teknik adam, "Bu cezaya karşı boynumuzdan assalar dahi teslim olmayacağız. Cezanın veriliş zamanı da tartışmaya açıktır. Güvenliği sağlaması gereken taraf görevini yapmadı. Bugün aslında bir ceza verilmedi. Bugün maça psikolojik baskı yapılmıştır. Bu kararda kazanan Lyon'dur. Kaybeden Beşiktaş ile futboldur." dedi.

SABIRLI OYNAYACAĞIZ
Gergin bir atmosferde geçmesi beklenen Lyon maçında sakin kalmaya gayret edeceklerini sözlerine ekleyen Şenol Güneş, "Şartlar ne olursa olsun sabırlı şekilde oynayacağız. Benim gayretim tamamen futbol adınadır. Niyetimiz meşru olmayan yollardan maç kazanmak değil. Beşiktaş için tarihi bir maça çıkacağız. 40 bini aşkın taraftarımızın önünde bu maçın hakkını verip, onları mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.