Haydi kartalım bu gece onları parçaLYON

Fransa’da olayların gölgesinde rakibine mağlup olan Beşiktaş bu akşam UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale yükselmek için sahaya çıkacak. Kartal'a tur için 1-0 veya iki farklı galibiyet gerekiyor... Beşiktaş eğer hedefe ulaşırsa tarihinde ilk kez Avrupa'da son 4 takım arasına kalacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2017 Güncelleme 20 Nisan 2017, 02:03
Haydi kartalım bu gece onları parçaLYON

İÇİNDEKİLER

Büyük rövanş geldi çattı... Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında Lyon'u Vodafone Arena'da konuk edecek. 22.00'de başlayacak kritik mücadelede Sırp hakem Milorad Mazic düdük çalacak. Olayların gölgesinde kalan ilk maçı 2-1 kaybeden Beşiktaş'a turu geçmek için 1-0 veya iki farklı galibiyet gerekiyor. Her türlü beraberlikte ve 1-0'ın dışındaki 3-2 ve 4-3 gibi gollü tek farklı galibiyetlerde bile Fransızlar sevinecek. Kartal'ın 2-1'lik galibiyetinde ise maç uzatmaya gidecek.

ÇOK ÖNEMLİ İKİ EKSİK VAR
Beşiktaş'ta cezalı Marcelo ve sakatlığı geçmeyen Adriano bu akşam forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle Fransa'daki ilk maçta oynayamayan Quaresma ise 11'deki yerini alacak. Lyon'da ise cezalı Rafael ve sakatlığı bulunan Mammana yok. İlk maçta cezalı olan kaptan Gonalons ise bu akşam sahada olacak.

BEŞİKTAŞ TARİH YAZABİLİR
Kartal eğer bu akşam zafere ulaşırsa tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları'nda yarı finale yükselmiş olacak. Beşiktaş daha önce 1986-87 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda, 2002-2003 sezonunda ise UEFA Kupası'nda çeyrek final oynayarak en büyük başarılarını elde etmişti

2100 DEĞİL 20 FRANSIZ ARENA'DA
Lyon taraftar konusunda son kararını verdi... Önceki gün 2110 kişinin rövanşa geleceğini duyuran Fransızlar dün yaptığı açıklamada sadece 20 taraftarının maçı izleyeceğini belirtti.

VIP'TE OLACAKLAR
Bu taraftarların ayrıca misafir takım için ayrılan tribünde değil VIP'te maçı izlemesine de karar verildi.