Terim'den Bruma hamlesi

Ülkenin önde gelen gazetelerine göre Fatih Terim, şu ana kadar Portekiz A Milli Takım formasını giyemeyen Bruma’yı ikna etmek için çok büyük bir uğraş veriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2017 Güncelleme 13 Nisan 2017, 02:01
Terim’den Bruma hamlesi

İÇİNDEKİLER

Portekiz basını gündeme bomba gibi düşecek bir iddiayı ortaya attı... Başta O Jogo olmak üzere ülkenin önde gelen yayın organları, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Galatasaraylı Armindo Bruma'yı Türk Milli Takımı'na almak için uğraştığını yazdı.

KURALLARA UYGUN
Gazeteler, 75 kez Portekiz Milli Takımı'nda alt yaş kategorilerinde forma giyen Bruma'nın buna karşın A takımda hiç oynayamadığını, FIFA kurallarına göre ülke değiştirme hakkı bulunduğunu yazdı. Genç yıldızın bu sezon gösterdiği müthiş performansa rağmen Fernando Santos tarafından kadroya çağrılmaması nedeniyle çok kızgın olduğu ve Türk Milli Takımı'nda oynama fikrini düşündüğü de iddialar arasında.

TERİM'LE ARASI ÇOK İYİ
Bruma 2013 yılında Fatih Terim'in yoğun uğraşları sonrasında Sporting Lizbon'dan Galatasaray'a transfer olmuştu. Tecrübeli hocanın, çok yakın ilişkiler içinde olduğu Porkekizli yıldızı ikna için görüşmeleri sürdürdüğü ifade ediliyor.

BU SEZON 14 GOLE KATKIDA BULUNDU
Ligde Galatasaray formasıyla 23 lig maçına çıkan Armindo Bruma 8 gol atıp 6 asist yaparak 16 gole direkt katkıda bulundu. Genç yıldızın, Sarı-Kırmızılılar'la 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor.