Trabzon’a 3. Kolombiyalı Dorlan Pabon

Trabzonspor, Castillo ve Rodallega’dan sonra bir başka Kolombiyalı futbolcu Dorlan Pabon’u renklerine bağlamak için kolları sıvadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2017 Güncelleme 12 Nisan 2017, 00:04
Trabzon’a 3. Kolombiyalı Dorlan Pabon

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da erken başlayan transfer çalışmaları kapsamında forvet mekvisini güçlendirmek için de birçok isim gündeme geliyor. Bordo-Mavililer son olarak Meksika'nın CF Monterrey takımında forma giyen 29 yaşındaki Kolombiyalı forvet oyuncusu Dorlan Pabon'u gündemine aldı. Oyuncuyu bu sezon canlı olarak izleyen teknik ekibin, özellikle teknik kapasitesinin yüksekliğine vurgu yaptığı ifade edildi. Bu sezon 22 maçta 11 gol atan ve dörtte asist yapan Pabon'un artık Avrupa'da bir takımda oynamak istediği ve bu nedenle Trabzonspor'un teklifine sıcak bakabileceği belirtildi. Oyuncunun menajere ile temas kurulduğu da gelen haberler arasında.

BONSERVİSİ İÇİN PAZARLIK SÜRECİ OLACAK
Ancak futbolcunun sözleşmesinin 2019 yılında sona erecek olması ve güncel bonservis bedelinin yaklaşık 5 milyon Euro seviyelerinde olmasının transferi zora sokması bekleniyor. Forvet mevkiinde birçok alternatifi bulunan bordo-mavililerin, Pabon için de önümüzdeki günlerde resmen nabız yoklayabileceği belirtildi.

Yunus Emre SEL