Kaybederken kazandık

Bazen önemli olan kaybederken kazanmaktır. Biz bunu başardık. Geliştikçe daha da büyüyecek bir takımız. Beşiktaş bu kadroyla 5. yılını yaşıyor . Biz ise daha yolun başındayız. Bu maçta çok şey kazandığımızı düşünüyorum.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2017 Güncelleme 09 Nisan 2017, 00:26
Kaybederken kazandık

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de haftanın en önemli maçında 3-2 öne geçmesine rağmen Beşiktaş'a 4-3 mağlup olan Trabzonspor'da maç sonunda üzüntü vardı ancak teknik patron Ersun Yanal, futbolcuları için övgü dolu sözler sarfetti. Maç sonunda üzgün olmadığını, futbol adına sevinçli olduğunu söyleyen Ersun Yanal, "Beşiktaş 5. sezonunu yaşıyor. 1. sezonda feda dediler, 2 ve 3'te takımı toparladılar. Bugün birlikte oynamayı beceren bir takım oldular. Türkiye'nin en donanımlı ve iyi oynayan bir takımı oldular. Biz daha yolun başındayız. Bazan kaybederken kazanmak önemlidir. Biz bu gece bunu başardık. Potansiyelimizin ve geleceğimiz adına umutluyum" diye konuştu.

GENÇ FUTBOLCULAR HEYECANLANDIRIYOR
Yanal şöyle devam etti: "Oyuncularıma bir şey söylemek istesem, ne derdim diye düşünüyorum. Sizin emeğinize sağlık, bunlar da sizin gelişmeniz içindir. Gelişiyorsunuz. İlk yarı bittiğinde 8 puanımız vardı. 13. sıradaydık. Bugün ligde 5. sıradayız. İkinci yarı 26 puan aldık ve 7 gol yedik. Bir takımın şeklini oluşturmaya başladık. Daha doğru bir takım oluşturmak istiyoruz. Gençlerin performansı bizi heyecanlandırıyor.''

RODALLEGA: BU OYUNA YAZIK OLDU
Evinde, Beşiktaş'a 3-2 yenilen Trabzonspor'da futbolculardan Hugo Rodallega, mücadeleden mağlubiyetle ayrılmayı hak etmediklerini söyledi. Takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirten Kolombiyalı, oyunlarının karşlığının puan veya puanlar olduğunu belirtti. Rodallega, santradan kaleye gönderdiği şutun direkten dönmesi için ise, "Kaleciyi ileride gördüm ve şansımı denedim. Fakat maalesef gol olmadı. Çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

OLCAY'I HERKES SAHiPLENDi!
Trabzonspor'un devre arasında Beşiktaş'tan transfer ettiği Olcay Şahan, 112 gün sonra eski takımına karşı forma giydi. Maç öncesi eski takım arkadaşlarıyla da hasret gideren Olcay Şahan önce Trabzonspor taraftarları tarafından ardından ise Beşiktaş taraftarları tarafından tribünlere çağrıldı.

Beşiktaş derbisinde BİR REKOR DAHA
Trabzonspor'un G.Saray ile oynadığı maçta 33 bin 809 kişi ile kırılan seyirci rekoru Beşiktaş maçında egale edildi. Tek fark dün geceki derbide Beşiktaş taraftarı da vardı.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ
Trabzonspor Yönetim Kurulu tarafından, maç öncesi Beşiktaş Kulübü Yönetim Kuruluna dostluk yemeği verildi. Yemekte Trabzonsponr Başkanı Muharrem Usta ve iki kulüp yöneticileri hazır bulundu.

Yunus Emre SEL