Yanal: Derbide baskı altına girmemeliyiz

Yanal, Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak, “Kazanılması gereken bir maç oynayacağız. Ancak kendimizi baskı altına almayalım” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2017 Güncelleme 05 Nisan 2017, 01:13
Yanal: Derbide baskı altına girmemeliyiz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'ın şampiyonluk mücadelesi vermesinin kendilerini ilgilendirmediğini söyledi. Taraftarların tribünleri tamamen dolduracağına inandığını vurgulayan Yanal, "Beşiktaş maçına sadece kazanılması gereken bir 90 dakika olarak bakıyoruz. Farklı anlamlar yükleyerek kendimizi baskı altına almayacağız. Rakip takımın ismine bakmadan neler yapabileceğimize bakacağız" ifadesini kullandı.

TARAFTARA ÇAĞRI
Taraftarları stada beklediklerini ifade eden Ersun Yanal, "Sahada kazanmak için mücadele eden bir takım olacak. Beşiktaş'ı mağlup etmek için oyuncularımın canla başla mücadele edeceğine inanıyorum. Bu maçı kazanarak tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz. Gerekeni yapacağız" ifadesini kullandı.

BEŞİKTAŞ HAZIRLIĞI TEK İDMANLA SÜRDÜ
Trabzonspor, Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmanda tecrübeli hoca taktik çalışmasına ağırlık verdi. Çift kalede kazanan takımın oyuncuları sevinç gösterisinde bulundu.

RODALLEGA'YI BESLEYİN!
Trabzonspor'da N'Doye'nin cezalı olması nedeniyle forma giymesi beklenen Rodallega orta sahadan destek alacak. Teknik Direktör Ersun Yanal, Olcay Şahan ve Yusuf Yazıcı'dan Rodallega'ya pas vermelerini istedi. Golcü oyuncunun topla buluşturulmasını isteyen Yanal idmanlarda Hugo Rodallega ile özel olarak ilgileniyor.

KARTAL'A GÖZDAĞI VERDİ
Trabzonspor'un genç oyuncusu Zeki Yavru, Beşiktaş'a gözdağı verdi. Çaykur Rizespor maçında kötü oynadıklarını ifade eden Bordo-Mavili oyuncu, "Beşiktaş maçında daha iyi oynayacağız ve kazanacağız. Bu maçın önemini çok iyi biliyoruz" dedi.