Aidat değil terörden attık!

Dursun Özbek, “Cumhurbaşkanı’nın ‘aidat nedeniyle çıkarılmalarını yeterli bulmuyorum’ sözü için “Biz de yeterli bulmuyoruz” yorumunda bulundu. FETÖ'cü iki vatan hainini aidat nedeniyle ihraç ettiklerini ama asıl nedenin terör olduğunu belirten Başkan Özbek, "Hiç tereddüt etmedik" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2017 Güncelleme 29 Mart 2017, 01:35
Aidat değil terörden attık!

İÇİNDEKİLER

GAlatasaray Başkanı Dursun Özbek genel kurulda yaşananlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Özbek'in NTV Spor'a yaptığı açıklamalar: "Terör örgütlerine bulaşmış ve bunu da inkar etmeyen Hakan Şükür ve diğer arkadaş Galatasaray kulübünün üyesi olma hakkını kaybetmiştir. Onun için kulüp ve camia böyle bir kara gölgeyi içinde taşıması mümkün değil. Dolayısıyla biz hiç tereddüt etmeden sevk ettik. Hakan Şükür ve Arif Erdem'in geçmişte Galatasaray'a oynamış olmaları olayı duygusal hale getirdi ve ihracı reddedildi. Ben böyle bir kararı beklemiyordum. Bu karar beni ve yönetimimi son derece üzmüştür. Sonrasında olağanüstü genel kurulu topladık ve konuyu yeniden değerlendirmeye aldık."

İHRACIN NEDENİ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELİĞİ
Şükür ve Erdem'in FETÖ/ PDY bağlantıları çerçevesinde ihracını tekrar gündeme aldık. Tüzüğün bize verdiği bir yetki var 6 sene aidatını peşpeşe yatırmamış üye varsa ihraç edebilirsiniz. Dolayısıyla biz o anda bunu çalıştırdık. Bu da var ama asıl sebep aidatlar değil terör örgütü üyeliği. Yönetim Kurulu'nun aldığı karar terör örgütü bağlantıları. Bu bağlantılarını hiç bir zaman inkar etmemişlerdir ve kaçaktırlar."

VİCDANLARDA RAHATSIZLIK OLUŞURDU
Dolayısıyla Türkiye'de 15 Temmuz gibi bir sürecin ardından terör örgütünün faaliyetleri konusunda herkesin kanaati net olarak oluşmuştur. O nedenle Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyelikten çıkarılmasının ana nedeni budur. Vatandaşına kurşun sıkan, meclisi bombalayan bir örgtün elemanı olmalarının Türk halkının vicdanlarında rahatsızlık yaratacağını düşündük ve ilgili kararı aldık."

TÜZÜKTEKİ MADDEYİ İŞLETTİK AMA...
Sayın Cumhurbaşkanı'nın sözlerine hak veriyorum. Gerekçeyi biz de yeterli bulmuyoruz. Yönetim Kurulu kararımızda, 'Söz konusu kişilerin terör örgütü bağlantısı sebebiyle yönetim olarka ihracına karar verdik' yazıyor. Tüzüğe bağlı olarak ilgili maddeyi işletmek zorunda kaldık ama esas sebep bu değil. Provokatif söylem içinde olan sayın Kadir Çetinçalı ile ilgili de bir karar almayı düşünüyoruz."