FETÖ'cü Hakan ile Arif kovuldu

Sarı-kırmızılı yönetim, genel kurulda yaşanan skandalın ardından dün olağanüstü toplantı yaptı. 2.5 saat süren zirvenin ardından FETÖ'cü hainler Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç edildiği açıklandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2017 Güncelleme 27 Mart 2017, 02:16
FETÖ’cü Hakan ile Arif kovuldu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda önceki gün skandal bir karar alınmıştı... Sarı-Kırmızılı üyeler ismi FETÖ ile geçen 5 üyenin kulüpten ihracına karar verirken, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracını engellemişti. Türkiye'nin her kesiminden gelen tepkiler sonrasında Galatasaray yönetimi bu ayıbı temizledi. Dün olağanüstü toplanan Sarı-Kırmızılı yönetim, FETÖ'cü hainler Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüpten ihraç edilmelerine karar verdi. Akşam saatlerinde kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun 26 Mart 2017 tarihli toplantısında alınan karar gereğince 'Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyeliklerinin sona erdirilmesine' karar verilmiştir" ifadesine yer verildi.

KAMUOYUNUN SESİNE KULAK VERDİLER
Galatasaray yönetimi böylece kamuoyunun sesine kulak vererek, genel kurulda yaşanan skandalın önüne geçmiş oldu. Öğlen saatlerinde Hakan Şükür ve Arif Erdem'le birlikte 2750 üyenin aidatlarını ödemediği ve genel kurullara iştirak etmedikleri için ihraç edilecekleri öne sürülmüştü. Fakat yönetim sadece FETÖ'cü hainler Şükür ve Erdem'i insiyatif kullanarak kulüpten gönderdi.