Aşk transferi

İngiliz basını, yıldız futbolcu Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transfer olacağını yazdı. Kanıt olarak da Özil’in her fırsatta soluğu İstanbul’daki aşkı Amine Gülşe’nin yanında almasını gösterdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2017 Güncelleme 23 Mart 2017, 02:27
Aşk transferi

İÇİNDEKİLER

Arsenalli yıldız futbolcu Mesut Özil ile Amine Gülşe aşkı evlilik yolunda ilerliyor. Geçtiğimiz ay Londra'dan İstanbul'a gelen Özil, sevgilisi ile hasret gidermişti. TAKVİM'de çiftin ev aradığı haberi de çıkınca İngiliz basını, Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki yıldıza teklif götüreceğini yazdı. The Telegraph, Özil'in de bu transfere sıcak baktığını öne sürdü. Mesut Özil'in Türkiye'ye gelmek istediğini belirten gazete, futbolcunun her fırsatta soluğu İstanbul'da sevgilisi Amine Gülşe'nin yanında aldığını vurguladı. İngilizler'in iddiasına göre, sezon sonu takımdan ayrılacak olan Robin van Persie'den doğacak boşluk Özil ile doldurulacak. Mesut Özil, Arsenal'ın en çok bonservis ödediği oyuncu oldu. Özil, kulübün 50 milyon Euro bonservis bedeli ödediği en pahalı futbolcu oldu. Bu arada yıldız oyuncu, 2018'de bitecek sözleşmesini uzatmadı.

AMİNE'YE İLK YASAK
2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe'nin ardından Mesut Özil'in de elinde alyans olması, "Mesut ile Amine nişanlandı" dedikodusu çıkarmıştı. Arsenal Kulübü, Özil'i özel hayatını gizli tutması konusunda uyardı. Yıldız futbolcu da sevgilisi Amine Gülşe'ye konuşma yasağı getirdi. Geçtiğimiz günlerde kameralara yakalanan Gülşe'nin ağzını bıçak açmadı.

DOĞAN SAVAŞ