Trabzon kanatlanacak

Yanal, G.Saray’ın kanatlardaki sıkıntısını tespit etti. Trabon her fırsatta topu kanatlara indirecek. Olcay ve Castillo'nun dışında Mas ve Pereira da bindirmelerle Aslan'ın savunma dengesini bozacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2017 Güncelleme 18 Mart 2017, 00:04
Trabzon kanatlanacak

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 2. yarısında müthiş bir çıkış yakalayan seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanan Trabzonspor bugün sahasında konuk edeceği Galatasaray'ı da yenerek bu çıkışını taçlandırmak istiyor. Derbi maça çok iyi hazırlınan Bordo-Mavili ekipte maçın taktiği günler öncesinden belli oldu ve teknik patron Ersun Yanal da hazırlıklarını bu taktik üzerine kurdu. Galatasaray'ın 3-4-3 sisteminde özellikle kanatlardaki eksiklerini çok iyi tespit eden Yanal, hücum stratejisini her fırsatta topun kanatlara indirilmesi olarak belirledi.

MAS VE PEREIRA SIRAYLA YÜKLENECEK!
Olcay ve Castillo ile Galatasaray'a yüklenecek olan Trabzonspor'da formda iki bek Mas ve Pereira da yapacağı bindirmelerle Sarı-Kırmızılı ekibin savunma dengesini bozmaya çalışacak. Derbi taktiği futbolcuların adeta beynine kazanmış durumda. Yanal bekleri de hücuma çıkartarak G.Saray'ın kanatlarında oynayan Bruma ve Rodrigues'i daha fazla yıpratacağın da hesap ediyor.