Kırık dökük paramparça

17’de Bajic’in attığı gole 21’de Skrtel ile yanıt veren Fenerbahçe’nin sevinci 1 dakika sürdü. Bajic şık bir golle ağları sarstı. 54'te Ömer Ali skoru 3-1 yaptı. Sow 72'de golü attı ama Konya kazandı . Beşiktaş yarın 3 puanı alırsa fark 13 olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2017 Güncelleme 18 Mart 2017, 02:03
Kırık dökük paramparça

İÇİNDEKİLER

Yine Fener yine hüsran... Ligde şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Sarı-Lacivertliler, Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Atiker Konyaspor'a Kadıköy'de 3-2 mağlup oldu... 17. dakikada ani gelişen Konyaspor atağında Milosevic ile Bajic paslaşarak Fenerbahçe ceza sahasına kadar ilerledi. Penaltı noktasında topla buluşan Bajic skoru 1-0 yaptı. 21. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Topu defanstan alıp süren Skrtel'ın yaklaşık 25 metreden vuruşu kaleci Serkan Kırıntılı'nın da hatasıyla ağlarla buluştu: 1-1. Fakat Kanarya'nın sevinci 1 dakika bile sürmedi. Mehmet Topal'dan topu kapan Bajic'in ceza sahasına girmeden çektiği şutla Konya 2-1 öne geçti. 26. dakikada Milosevic 25 metreden müthiş şutu direkte patladı.

AATIF'IN UZAKTAN ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ
Konya ikinci yarıya da hızlı başladı... 47. dakikada Milosevic'in sağ çaprazdan şutunu Fabiano kurtardı. 54. dakikada Konyaspor farkı ikiye çıkardı. Milosevic'in asistinde Ömer Ali çok güzel bir vuruşla Fabiano'yu avladı: 1-3. 72. dakikada Sow ceza sahasında aniden dönerek köşeye çok şık vurdu ve skor 2-3 oldu. 81. dakikada Volkan Şen penaltı noktası üzerinden inanılmaz bir gol kaçırdı. 83. dakikada Aatif'ın şutu direkten geldi ve zafer Konya'nın oldu.

FERNANDAO ŞOKU
Son haftalardaki formuyla dikkat çeken Fernandao dün büyük bir şanssızlık yaşadı... Ülker Stadı'ndaki maçın 33. dakikasında Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı'yla çarpışan Brezilyalı yıldız, sol kolunun üzerine ters bir şekilde düştü. Acı içinde yerde kıvranan tecrübeli futbolcu saha içinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Omzu ile dirseği arasındaki kemikte parçalı kırık oluşan Fernandao'nun bugün ameliyat edileceği açıklandı.

SEZONU KAPATABİLİR
Brezilyalı futbolcunun sezonu kapatma ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan maçın ardından Futbol Federasyonu resmi sitesinden, Konyaspor Kulübü ile sosyal medyadan 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.

ALPER-HASAN ALİ-WİEL'E ISLIKLI PROTESTO
Konyaspor önünde çok büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe'de taraftarların tepkisi de sert oldu... Sarı-Lacivertli tribünler özellikle Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım ve Van der Wiel'i protesto etti. Bu üç futbolcu topu ayağına aldığınde ve hata yaptığında ıslıklayan taraftarların Mehmet Topal ve Souza'yı alkışlaması ise dikkatleri çekti.

KADIKÖY ARTIK DÜŞTÜ!
Dıck Advocaat yönetimindeki Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki kötü performansı sürüyor... Sarı-Lacivertliler eskiden rakipler için adeta korkulu rüya olan Kadıköy'de bu sezon 16. puan kaybını yaşadı. Seyircisi önünde ligde 13 maça çıkan Fenerbahçe sadece 6 galibiyet alabilirken, 5 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Bu sezon Bursaspor'a da Kadıköy'de yenilen Fenerbahçe ayrıca Kayserispor, Alanyaspor, Beşiktaş, Adanaspor ve Kasımpaşa karşısında da sahadan beraberlikle ayrıldı.