İşte Kartal’ın yeni avı Lyon

Beşiktaş hücum gücüyle dikkat çeken Fransız ekibi ile yarı finale çıkmak için çok zorlu iki maç yapacak. Bu sezon 28 gol atan Lacazette adeta gol makinesi. Ancak sezon başından beri savunmada sıkıntı çekiyorlar.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2017 Güncelleme 18 Mart 2017, 10:49
İşte Kartal’ın yeni avı Lyon

İÇİNDEKİLER

Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen ve eski İsveçli futbolcu Patrik Andersson'un katıldığı kura çekiminde tek Türk takımı olarak yer alan Beşiktaş, çeyrek finalde Fransa'dan Olympique Lyon ile eşleşti. Siyahbeyazlılar, çeyrek finaldeki ilk maçını 13 Nisan'da deplasmanda, rövanşı ise 20 Nisan'da sahasında oynayacak. Avrupa Ligi'nin en iyi takımlarından birisi olarak dikkat çeken O.Lyon Roma'yı eleyerek çeyrek finale çıktı. Fransa Ligi'nde ise 50 puanla lider Monaco'nun 18 puan gerisinde 4. sıradalar.



FRANSA LİGİ'NİN EN GOLCÜ 2. TAKIMI
Bu sezon özellikle hücum gücü ile korku yaratan Olympique Lyon, ligde 59 golle 84 gollü Monaco'nun ardından ikinci en golcü takım olarak dikkat çekiyor. Takımın en golcü ismi Lacazette, çıktığı 35 maçta 28 kez fileleri havalandırdı. İlerleyen yaşına rağmen hala etkili performans sergileyen Valbuena, genç yıldız Nabil Fekir, Fransız ekibinin etkili hücum silahları olarak göze çarpıyor.

ÇIKA ÇIKA BEŞİKTAŞ MI ÇIKTI DİYORLARDIR!
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Avrupa Ligi'ndeki O. Lyon ile eşleşmelerini değerlendirdi.

EN İYİ İKİ TAKIM EŞLEŞTİ
Çebi, "Sonuçta bu da bir futbol. Lyon'u eleyip yolumuza devam etmek zorundayız. Ben kötümser değilim, Beşiktaş çok güçlü takım. En iyi iki takım karşılaştı. Beşiktaşlılar, zevkli bir Lyon maçı seyredecek burada. Lyon da diyordur ki, "Çıka çıka Beşiktaş mı çıktı" Onlar da mutlu değil. Erken final" yorumunda bulundu. Yönetici Metin Albayrak ise, "Manchester United çıkmadı. Demek ki onlarla finalde karşılaşacağız" ifadesini kullandı.