Arena’da Fırtına eser

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2017 Güncelleme 17 Mart 2017, 07:10
Arena’da Fırtına eser

İÇİNDEKİLER

Giray Bulak: "Trabzonspor formda. Maçı kazanacaklarını düşünüyor ve istiyorum. Bu takım ligi 3. sırada bitirir."

Maç nasıl geçer? Kim favori?
Trabzonspor 4-2-3-1, Galatasaray 3-4-3 oynuyor. Birbirine zıt iki taktik. Trabzonspor çabuk oyunculardan kurulu, tek pası çabuk oynuyor. Trabzonspor'un hem taraftarı, hem agresif oyunu, hem de önde baskısı Trabzonspor'u favori kılıyor.

Hangi oyuncular ön plana çıkar?
Galatasaray'da Muslare en ön plana çıkacak isim. Ayrıca savunma oyuncularının göstereceği performans önemli. Trabzonspor'da Rodallega bu maçta en önemli isim olacak. Trabzonspor taraftarının bu maçta büyük destek vereceğini düşünüyorum.

Trabzonspor nasıl oynamalı?
Trabzonspor ayağına gelen bu fırsatı tepmeyecektir. Formda bir Trabzonspor var. Bordo- Mavili takımın maçı kazanacağını düşünüyorum ve de istiyorum. Trabzonspor mutlaka rakibe savunmasında baskı yapmalı. Orta saha üstünlüğünü de ele geçirmeli.

Bu maçın sonucu ligi nasıl etkiler?
Trabzonspor'un ligi en az üçüncü bitireceğini düşünüyorum. Yarışta Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geride bırakacaklarını düşünüyorum. Bu karşılaşma o bakımdan önemli. Alacakları 3 puan onlara büyük güven ve moral verecektir.

Evren Turhan: "G.Saray için 1 puan bile iyi değil. Trabzonspor favori görünüyor."

Maç nasıl geçer? Kim favori?
Trabzonspor kendi sahasında büyük bir taraftar topluluğu önünde oynayacak. Favori görünüyor. Rodallega ve Olcay'ın saha içi ve dışında takıma büyük katkısı oldu. 2 takımda oynamayı ve golü düşünüyor. Ayrıca savunmayı da iyi yapıyorlar. Çok zevkli bir maç olur.

Hangi oyuncular ön plana çıkar?
Galatasaray'da Bruma ve Sneijder bu maçta kilit isimler. Gösterecekleri performans çok önemli. Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan ve Rodallega ön plana çıkan isimler olur. Bu oyuncuların yapacağı katkı maçın sonucunu belli edecek.

G.Saray bu maçta nasıl oynamalı?
Tudor toplu savunma, toplu hücum istiyor. Savunmayı iyi yapıyorlar ve rakiplere istediği gibi pozisyon vermiyorlar. Galatasaray ilk yarıda biraz kontrollü oynayacak ve ikinci yarı gereken hamleleri yapmalı. Tudor'un takımında mücadele etmeyene yer yok.

Bu maçın sonucu ligi nasıl etkiler?
Galatasaray mecburen kazanmak zorunda. 1 puan bile iyi değil. Maç beraberlik kokuyor. Eğer Galatasaray kazanır, Beşiktaş da Antalyaspor'a yenilirse lig yeniden başlayabilir. Bundan sonra Galatasaray ikinciliği değil şampiyonluğu bile düşünür.