Nisan&Mayıs’ı görmek istiyoruz

“İşimiz hiç kolay olmayacak. Ancak Avrupa’da Nisan ve Mayıs aylarını görmek istiyoruz. Biz bugünlere hep zorlukları aşarak gelen bir takımız.” "Bu maçı aynı zamanda Türkiye için oynayacağız. Alacağımız galibiyet bu nedenle önemli . Taraftarımız bu maçta en büyük gücümüz olacak."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2017 Güncelleme 16 Mart 2017, 00:17
Nisan&Mayıs’ı görmek istiyoruz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Olympiakos maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi. Tecrübeli hoca bu maçın sonucuna göre kaderlerinin belli olacağını söyleyerek, "Biz galibiyet alarak turu geçmek istiyoruz. Ama rakibin de böyle düşüneceği için önümüzü görmemiz gerekiyor. İşimiz hiç kolay olmayacak. Olympiakos çok güçlü bir takım ve deplasmanda da çok iyi oynuyorlar. Biz Beşiktaş olarak Nisan ve Mayıs aylarını görmek istiyoruz" dedi. Güneş her maçın zor olduğunu dile getirerek, "Ama biz zorlukları aşarak bugünlere geldik. Maça yeni bir heyecanla başlayacağız. Güzel bir futbol oynayacağız. Aynı zamanda Türkiye adına yarışıyoruz. Alacağımız puanlar bu nedenle de önemli" dedi.

ZORLUKLARI AŞABİLECEK BİR TAKIMIZ
Elindeki oyunculardan en iyi 11'i çıkarmak istediklerini vurgulayan Güneş, "Marcelo ve Babel'in sakatlığı var. Onların durumuna bakacağız. Ancak bizim geniş bir kadromuz var. Rakibimiz iyi bir takım ve tecrübeli oyuncuları var. Ancak şartlar ne olursa olsun zorlukları aşacak bir takımız. Taraftarımız bu statta her zaman yanımızda oldu. Bu maçta da güzel bir heyecan bekliyorum" ifadesini kullandı.