Güneş'ten dev operasyon

Babel ve Talisca yedek soyunacak. Oğuzhan ve Atiba’nın yanına Gökhan İnler monte edilecek. İleri üçlü Quaresma, Aboubakar ve Cenk’ten oluşacak. Defansta ise Tosic’in yanında Necip, Atınç ve Mitrovic’ten biri oynayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2017 Güncelleme 15 Mart 2017, 01:56
Güneş’ten dev operasyon

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta sakatlık ve formsuz oyuncular Olympiakos maçı öncesi Şenol Güneş'in keyfini kaçırıyor. Liderliğini sürdüren ancak Başakşehir ile puan farkı 2'ye düşen Beşiktaş'ta zorlu UEFA Ligi maçı öncesi tecrübeli hoca defans hattında revizyona gidecek. Rhodolfo ve Ersan Gülüm'ün isimleri UEFA'ya bildirilmediği için kadroda yok. Kalça kasında yırtık bulunan Marcelo da bu maçta oynamayacak. Tosic'in ise iğneyle sahaya çıkabileceği mücadelede Sırp yıldızın yanında Mitrovic-Atınç-Necip üçlüsünden biri görev yapacak. Kanat organizasyonlarında Babel'in yetersiz kalması nedeniyle Teknik Direktör Şenol Güneş'in ileri üçlüyü Cenk-Aboubakar-Quaresma'dan oluşturması bekleniyor.

EN AZ 2 GOLE İHTİYACIMIZ OLACAK
Şenol Güneş bu maçta Babel'le birlikte Talisca'yı da kulübeye çekecek. Oğuzhan ve Atiba'nın yanına da Gökhan İnler monte edilecek. Tecrübeli hoca oyuncularına Yunan ekibi karşısında gollü bir galibiyet için sahaya çıkacaklarını açıkladı. 0-0'lık bir sonucun kendilerine turu getireceğini ancak bu düşüncede sahaya çıkmaları durumunda, çeyrek finale kalmalarının çok zor olduğunu dile getire Güneş, "Tur atlamak için 1 değil, en az 2 gole ihtiyacımız var" dedi.