Dost kazığı

Beşiktaş, 55’te Aboubakar ile öne geçti. 64’te Umut’un golüyle Kayseri’ye yakalandı. Kartal, 82’de Beck’in kendi kalesine attığı golle şok yaşadı. 88'de bir kez daha Aboubakar sahne aldı. Evinde 2 puan bırakan Kartal'ın takipçisi Başakşehir ile arasındaki puan farkı 2'ye indi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2017 Güncelleme 13 Mart 2017, 01:39
Dost kazığı

İÇİNDEKİLER

Lider Beşiktaş evinde Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı. 17. dakikada Kayserispor çok tehlikeli geldi. Deniz'in sol kanattan ortasında savunma topu karşıladı. Sonrasında dönen topu önünde bulan Lawal'ın vuruşunu kaleci Fabri çıkardı. 20'de Kayserispor golü buldu ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı. Varela'nın sol kanattan ortasında Umut kafayla topu ağlara gönderdi ancak tecrübeli oyuncu ofsayttaydı. 40'ta gelişen Beşiktaş atağında Aboubakar ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşunu kaleci Ahamada çıkardı. 46'da Aboubakar'ın pasıyla topla buluşan Brezilyalı yıldız futbolcu Talisca vuruşunu yaptı. Onun vuruşu üstten dışarıya gitti.

UMUT BULUT KALE DİBİNDEN AFFETMEDİ
56'da Oğuzhan'ın sol kanattan kullandığı kornerde topu önünde bulan Aboubakar sert bir vuruşla takımını öne geçirdi. 64'te Erkan'ın yerden ortasında Umut topu ağlara gönderdi ve skora denge getirdi. 82'de Deniz'in ortasında Beck kayarak topu kendi ağlarına gönderdi. 88'de Oğuzhan'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan günün başarılı ismi Aboubakar attığı golle maçın skorunu belirledi.

MARCELO VE TOSİC'İN ŞOK SAKATLIĞI!
Beşiktaş, Kayserispor maçında 2 puan bıraktı. Şok sakatlıklarla sarsıldı. Adalesinden sakatlanan Marcelo perşembe günü Olympiakos'a karşı forma giyemeyecek. Bacağında 1.5 cm. yarık oluşan Dusko Tosic'in durumu da kritik... İki oyuncunun kesin durumu bugün netlik kazanacak.

SERGEN YALÇIN BÜYÜKLERİ SEVİYOR
Kayserispor bu sezon Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı altı maçta bir kez yenildi. Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinden sonra ise Fenerbahçe ve Galatasaray'ı mağlup edip Beşiktaş ile berabere kaldı. Genç teknik adamın performansı sosyal medyada da çok konuşuldu.

SOĞUK HAVA DA ONLARI DURDURAMADI!
Beşiktaşlı taraftarlar, soğuk havaya rağmen stadı doldurdu. Vodafone Arena'da az da olsa boşluklar gözlenirken, siyah-beyazlılar her maç öncesi olduğu gibi oyuncuları tribünlere çağırarak destek verdi. Taraftarlar, Beşiktaş'ın eski futbolcusu olan ve Kayseri Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a sevgi gösterisinde bulundu.

OĞUZHAN ÖZYAKUP SIKI TAKİPTE!
Olympıakos maçında yedek soyunan Oğuzhan Özyakup dün 11'de görev aldı. Bu arada Beşiktaş- Kayserispor maçını Avrupa'nın en ünlü scout'u Derek Bragg, Tarkan Batgün ile birlikte izledi. Bragg'ın Oğuzhan'ı yakından takip ettiği öğrenildi.