Komşuyu çıldırttık

VIP tribünde oturan 100 kadar Türk’ün “İstanbul’ diye bağırması maçın önüne geçti. Yunan basını bu tezahürata çok sinirlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2017 Güncelleme 11 Mart 2017, 00:00
Komşuyu çıldırttık

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Lig son 16 eleme turunda Olympiakos ile deplasmanda 1-1 berabere kalması Yunan basınında geniş yankı buldu. Olympiakos'un 53. dakikada kaleci Leali'nin yaptığı hatanın faturasının ağır olduğunu belirten Yunan basının çeyrek finalin zora girdiğini yazdı. Bu arada UEFA'nın deplasman yasağı koymasına rağmen maça gelen 100'e yakın VIP taraftar stattaki Olympiakoslu taraftarlar gibi Yunan basınını da oldukça kızdırmış durumda. Türk taraftarların etrafının güvenlik güçlerince kuşatılmasının olası bir seyirci faciasını önlediğini dile getiren Yunan gazeteleri, Beşiktaşlı taraftarların özellikle 'İstanbul' tezahüratlarına Pireli seyircilerin inanılmaz şekilde tepki verdiklerini belirttiler. Yunan gazetelerin maç ile başlıkları şu şekilde: Etnos: 'Kara bir gece, Türkler statta İstanbul diye bağırdı', Spor24: 'Olympiakos 1-1'lik sonuçla köşeye sıkıştı', Kathimerini: 'Olympiakos zafere inanıyordu ama Leali maçı hediye etti', Contra: 'Olympiakos daha son sözü söylemedi'

BAŞKAN MARIKANIS ÇOK SİNİRLENMİŞ!
Olympiakos 'un başkanı Vangelis Marikanis'in maç bitiminde soyunma odasına indiği, Beşiktaş karşısındaki kötü futbol için oyunculara sert çıktığı ve "Bu tur geçilecek" dediği Yunan basınında yer aldı.

GÜNEŞ'TEN BASİT GOL FIRÇASI
Şenol Güneş'in soyunma odasında oyunculara konuşma yaptığı öğrenildi. Güneş'in "2. golü bulabilirdik. Bu eksiğimizdi ama beni üzen çok basit gol yememiz. Bu seviyede bu kadar basit gol yemememiz gerekirdi. Bu hatalar ile istediğimiz hedefe yürüyemeyiz" dedi.

FİNALİ GÖRECEK GÜCÜMÜZ VAR
Olympiakos
karşısında Beşiktaş'ın en iyilerinden olan Adriano, final iddiasında bulundu. Adriano, "Her takıma saygımız var ve her rakibi önemsiyoruz. Ancak biz iyi bir takımız, final görecek gücümüz var. Takım olarak buna inanıyoruz. Kendimi çok formda ve iyi hissediyorum. Beşiktaş'a geldikten sonra ruhen 3-4 yaş gençleştim" dedi. Brezilyalı sol bek, "Sadece rekabet eden değil, birbirimizi tamamlayan bir kadroyuz" ifadesini de kullandı.