Gevşersek cezayı keserler

Beşiktaş Teknik Direktörü avantajlı bir skorla maça çıkacaklarını söyledi. Güneş, “Ancak rövanşta gevşersek cezayı keserler” uyarısında bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2017 Güncelleme 23 Şubat 2017, 06:33
Gevşersek cezayı keserler

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş, Hapoel Beer maçı öncesinde temkinli konuştu. İlk maçtan avantajlı bir skorla döndüklerini söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü, "Burada gevşersek ve en küçük bir ihmal yaparsak cezayı keserler bize. Baskıyı yaparsak, kontrolü de elimizde tutarsak sonuç bizim olur. İlk maçtaki oyunumuz, skorumuz önemliydi ama her şey burada bitecek. Avantajlı çıkacağız ama dikkatli olmak zorundayız. Tabii ki her maçı kazanmak istiyoruz. Bu maçı galip bitirirsek hem turu geçeceğiz hem de ülke puanı artacak. İnşallah 3 takımla üst tura çıkarız. Biz hep söyledik mükemmel değiliz. Abartılacak bir oyun oynamıyoruz ama işimizi ciddi yapıyoruz. Karabük maçında bunu ortaya koyamadığımız için kaybettik" dedi.

TAKIMDA DEĞİŞİKLİKLER OLABİLECEK
Hapoel karşısında takımda değişiklik yapabileceğini vurgulayan Şenol Güneş, "Bilinen bir rakip her zaman yenilebilen bir rakiptir. Onun için sürprizlerin olması gerekiyor. Quaresma'nın bir sorunu yok. Mitrovic olmayacak. Cuma idmana çıkacak gibi. Adriano büyük ihtimalle olmayacak. Onun dışında kadromuz belli" diye konuştu. Güneş taraftarın kendilerine her zaman katkı olduğunu ifade etti.