Ekici işi arapsaçı!

Aatıf takası kabul etmeyince Mehmet Ekici’nin transferinin ötelendiğini söyleyen Önder Bülbüloğlu, “Beşiktaş ile de görüştük. Tolgay Arslan’ı talep ettik ama vermediler. Kerim konusunda da anlaşma olmadı” ifadelerini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2017 Güncelleme 11 Ocak 2017, 01:19
Ekici işi arapsaçı!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu transferler hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. Bülbüloğlu, "Mehmet Ekici sevdiğimiz bize değer katan bir oyuncu. İsteyen kulüpler var. Fenerbahçe konusunda anlaşmıştık, Aatif'in takası kabul etmemesi bu transferi öteledi. Beşiktaş ile de görüşmemiz oldu. Bizim de alacağımız oyuncularla anlaşmamız gerekiyor. Şu anda Mehmet giderse kulübe maddi menfaat sağlanmalı. İlk planda Tolgay Arslan'ı talep ettik. Tolgay dışında, Kerim Frei ve Olcay Şahan gündemimize geldi. Kerim konusunda anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş, Tolgay'ı vermek istemiyor" dedi. Bu arada Fenerbahçe'nin Mehmet Ekici'nin transferi için Aatıf takası olmayınca Trabzonspor'a 1 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

FENER'LE ANLAŞTI AMA!
Mehmet Ekici Fenerbahçe ile anlaşma sağladı ancak yıldız futbolcu Aatıf'ın takası reddetmesiyle şoke oldu! Mehmet Ekici'nin geleceği birkaç gün içinde çizilecek.