Alın teriyle kazandık

“İyi oyuncularımız, müthiş taraftarımız var. Herkes alın terini ortaya koydu ve sonucunda gözyaşı ile dolu sevinç ortaya çıktı“ "Penaltılar dışında da gol bulabilirdik. Sahada futbol adına iyi işler yapmak kadar kazanmak da bizim için çok önemli"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2016 Güncelleme 11 Aralık 2016, 02:29
Alın teriyle kazandık

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçını hak ederek kazandıklarını ifade ederek, "Dün dündür, bugün yeni bir gün. Yeniden toparlanıp başlamak gerekiyor. Bugün öyle oldu. Morale ve 3 puana ihtiyaç vardı. Hak ederek aldık. İyi oyuncularımız, müthiş taraftarlarımız var. Bugün herkes alın teri ortaya koydu ve sonucunda gözyaşı ile dolu sevinç ortaya çıktı." dedi. Güneş, "Oyuna bakarsak, ilk yarıda top kayıplarımız olağanüstü fazla oldu. İsteğimiz vardı ama yavaş tempoda oynadık. İkinci yarıda bunlar tersine döndü. Penaltılar dışında da goller bulabilirdik. 3-4 duran top vardı, bir duran toptan gol yedik. Futbol adına iyi işler yapmak kadar kazanmak da bizim için önemli." ifadelerini kullandı.

ARTIK TAKTiK ANTRENMAN YAPAMIYORUZ
Şenol Güneş, "İlk yarıda hatalar vardı, ikinci yarıda düzeldi. Oyuncunun fiziksel, mental olarak değişkenlik gösterdiği bir dönem yaşıyoruz. Maç kazanmak, maç kaybetmek bunlar olacaktır. Son maçlarda top kayıplarımız vardı. Kalabalığa rağmen yaptığımız pasları yapabilince, daha iyi oluyoruz. Artık taktik idman yapamıyoruz. Yenileme antrenmanı ve ardından maç oynuyoruz. Oğuzhan yerine Tolgay'ı da oynatabilirdim. Birini tercih ettim." diyerek sözlerini tamamladı.

KARA KARTAL TİMSAH'IN BAŞINI DÖNDÜRDÜ
Beşiktaş, bu sezon en çok pas yaptığı lig maçını oynadı. Bursa maçında 658 pas yapan siyah-beyazlılar adeta rakibinin başını döndürdü.

ATIBA BiLDiĞiNiZ GiBi
Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, 2014/15 sezonundan bu yana bir Süper Lig maçında en fazla isabetli pas atan oyuncu oldu (119- %95.2). Tecrübeli futbolcu, Bursaspor maçının en iyilerinden biriydi.