Tersi çok fena

Çok akıllı oynayan Fener Senegalli forvetin artık ‘klasikleşen’ golüyle öne geçti. İkinci yarıda skoru koruyan Kanarya 13 puanla lider olarak tur atladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2016 Güncelleme 09 Aralık 2016, 01:59
Tersi çok fena

İÇİNDEKİLER

FENER turu zirvede geçti!.. UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki son maçında Feyeneord deplasmanına çıkan Kanarya sahadan 1-0 galip ayrıldı ve lider olarak adını 2. tura yazdırdı... 7. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın ortası Alper Potuk'un önünde kaldı. Alper'in dar açıdan sert şutu yan ağlarda kaldı. 11. dakikada rakibinden topu kapan Lens, Bottenghin'e attığı çalımdan sonra yerde kalmasına rağmen top ceza sahasının hemen dışında Sow'un önüne geldi. Senegalli yıldızın zayıf şutunda top kaleci Brad Jones'ta kaldı. 22. dakikada Karsdorp'un büyük hatasında bekletmeden çok şık bir röveşata yapan Moussa Sow skoru 1-0 yaptı. 26. dakikada Lens'in soldan kullandığı köşe atışında çok iyi yükselen Simon Kjaer'in kafa vuruşunu Feyenoord kalecisi Jones son anda kornere tokatladı.

FENER YİNE SKORU İYİ KORUDU
45. dakikada Vilhenha'nın ceza sahasının hemen içinden çektiği şutta top yan direğe çarparak auta gitti. 54. dakikada Al Ahmadi'nin uzaktan sert şutu Volkan Demirel'de kaldı. 69. dakikada Vilhena'nın ortasına Kuyt'ın ön direkte kafa vuruşu auta gitti. 83. dakikada Sow soldan ortaladı ama kimse topa dokunamadı. 90. dakikada ceza yayı üzerinden kazanılan frikikte topun gerisine geçen Simon Kjaer'in şutu adeta direği yaladı. Skoru çok iyi koruyan Fener, Hollanda'dan tur ve üç puan çıkarmayı başardı.

MANCHESTER UNİTED İKİ GOLLE GÜLDÜ
Dün grubumuzda oynanan diğer maçta Manchester United deplasmanda Zorya'yı 2-0 yendi ve 2. tura yükseldi. Ukrayna ekibi önünde M.United'ın gollerini 48'de Mkhitaryan ve 89'da Ibrahimovic attı. 6 maç sonunda 12 puana ulaşan İngiliz devi, grupta 2. sırada yer aldı.