Trabzon’da rota Cafu

Bulgaristan’ın Ludogorets takımında oynayan kanat ve forvette görev yapabilen Cafu transferde bir numaralı hedef.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2016 Güncelleme 07 Aralık 2016, 00:00
Trabzon’da rota Cafu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor 'dan sürpriz atak... Bordo-Mavililer Ludogorets takımında harikalar yaratan 25 yaşındaki kanat oyuncusu Jonathan Cafu için görüşmelere başladı. Karadeniz kulübünün bu transfer için çok önemli rakipleri olmasına rağmen tüm imkanlarını kullanacağı öğrenildi. Trabzonspor yönetim kurulu devre arasındaki transferleri bir an önce tamamlamak için kapalı kapılar ardında yoğun şekilde çalışıyor. Bordo-Mavili takımda devre arasında 2 yerli ve 3 yabancı olmak üzere 5 transfer yapılmasının gündemde olduğu bu sayının üçe de düşebileceği belirtildi. Bu oyuncular arasında Bulgaristan'ın Ludogorets takımında forma giyen 25 yaşındaki Jonathan Cafu, yıldız adayı futbolcu olarak ön plana çıktı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 4 GOLÜ BULUNUYOR
Piyasa değeri yaklaşık 4 milyon Euro olan Cafu Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla adeta parmak ısırtıyor. Esas mevkisi sağ açık olan ancak sol kanat ve forvet hattında da görev yapabilen Cafu, bu sezon Ludogorets formasıyla 11'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 25 maça çıkan Brezilyalı Cafu, toplam altı asist yaptı. Cafu ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde 4, ligde ise 6 gol atmayı başardı.

CAFU KİMDİR?
YAŞI: 25
MEVKİİ: o.saha
ÜLKESİ:BREZİLYA

OYNADIĞI EKİPLER
Ludogorets (Bulgaristan) Sao Paulo (Brezilya) Piracicaba (Brezilya)
Ludogorets'te oynayan 25 yaşındaki futbolcu bu sezon oynadığı 25 resmi karşılaşmada fileleri toplam 10 kez sarsarak takımının en önemli ismi oldu.