Seri yakalamalıyız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayserispor galibiyetiyle moral bulduklarını söyledi. Tecrübeli hoca, “Şimdi Adanaspor maçına bakacağız. İyi bir seri yakalamalıyız” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2016 Güncelleme 07 Aralık 2016, 01:50
Seri yakalamalıyız

İÇİNDEKİLER

Kayserispor'u yenerek galibiyet hasretine son veren Trabzonspor kendine geldi. Karşılaşmanın ardından özellikle ilk yarıdaki futbol nedeniyle oyuncularını tebrik eden ancak ikinci yarıdaki düşüş nedeniyle de sert uyarılarda bulundu. Son haftalardaki yoğun eleştirilerden bir nebze olsun kurtulan tecrübeli teknik adam, "Umarım bu galibiyet bizim kendimize gelmemiz açısından çok iyi bir başlangıç olur" diye konuştu.

HEDEF ADANA
Ersun Yanal artık Kayserispor maçını unutarak Adanaspor'a odaklanmaları gerektiğini vurgulayarak, "Artık seri galibiyetler almak istiyoruz. Bunun için maçları tek tek düşüneceğiz" dedi.

GOL YÜZDEM ARTACAK
Kayserispor maçında takımına galibiyeti getiren golü atan Bero, "Gol yüzdem artacak. Kendime inanıyorum" diye konuştu.

KAZANMAK BİZİ MOTİVE ETTİ!
Trabzonspor' un başarılı oyuncusu Mehmet Ekici, Kayserispor karşısında alınan galibiyetin kendilerini motive ettiğini söyledi. Bordo-Mavili oyuncu, "Kayseri bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray'la berabere kaldı. Bu nedenle bizim aldığımız galibiyet önemli. Bu başarının devamı mutlaka gelecektir" dedi.