Kuyt: "Özel bir maç olacak"

Feyenoord'un kaptanı ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Kuyt, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son haftasında yarın konuk edecekleri Fenerbahçe maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2016, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2016, 19:27
Kuyt: Özel bir maç olacak

İÇİNDEKİLER

Tek farklı galibiyetin Manchester United'ın Ukrayna'da Zorya karşısında kaybetmemesi durumunda işlerine yaramayacağını belirten Kuyt, "Maçta bir seçeneğimiz var, iki farkla kazanmamız lazım. Çünkü Manchester United maçından gelecek skoru bilmiyoruz. Yenmeye çalışacağız" dedi.

Fenerbahçe'yi iyi tanıdığını dile getiren Kuyt, "İstanbul'daki ilk maç benim için özeldi, yarın da özel bir maç olacak. Çok heyecanlıyım. Fenerbahçe'nin grubu geçerse kupada şansının olduğunu düşünüyorum. İki takımın da üst tura yükselmesi iyi olur ama bu çok zor bir ihtimal. Herkes Fenerbahçe'ye sevgimi biliyor. Olur da Fenerbahçe yenilirse o zaman onların Türkiye'de başarılı olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin kendi liginde başarılı olma konusunda isteğini de biliyorum" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'de 3 yıl forma giydiği dönemde çok şey öğrendiğini vurgulayarak, "Türkiye'de maçların kalitesinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu beni daha da güçlendirdi. Hollandalı futbolcuların yanı sıra Türk futbolcuların da çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Dick Advocaat'ın onlara verdiği gelişmeyi de görmezden gelemeyiz. Advocaat'la Fenerbahçe çok daha güçlü oldu" ifadelerini kullandı.