Federasyon kimsenin babasının is yeri değil

Ahmet Nur Çebi, Aziz Yıldırım’ın sözlerini talihsizlik olarak yorumladı. Beşiktaş 2.Başkanı, “Federasyon kimsenin babasının iş yeri değildir” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2016 Güncelleme 07 Aralık 2016, 00:00
Federasyon kimsenin babasının is yeri değil

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Federasyondaki Beşiktaşlılar temizlenmeli" sözlerine A Spor canlı yayınında yanıt verdi. Federasyonun kimsenin babasının işyeri olmadığını söyleyen Ahmet Nur Çebi, "Biz artık beraber çalışmaya alışmalıyız. Türk sporuna katkı sağlayacaksak beraber olabilmeyi kabullenmeliyiz. Hiçbirimizin şahsi hesaplarını, kitaplarını veya keyfini yürütebileceği yerler değil bu koltuklar. Dolayısıyla o temizlik falan o çok garip sözler, yanlış söylenmiş sözlerdir" ifadesini kullandı.

KİMSE KİMSEYİ TEMİZLEYEMEZ
Fenerbahçe camiasının bu söylemlere katılmadığını bildiklerini söyleyen Beşiktaş 2, Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Umarım bunlar bir daha tekrar etmez. Maçlarda taraftardan daha heyecanlı bazı yöneticiler. Kendilerine de, camialarına da, Türk sporuna da zarar veriyorlar. Hesap verecekleri yer, Federasyon orada. Federasyonda her zaman Fenerbahçeliler de, Beşiktaşlılar da olacaktır, kimse kimseyi temizleyemez" diye konuştu.