Kartal Şampiyonlar Ligi defterini kapattı

Şampiyonlar Ligi'nde son maça grubun favorisi olarak çıkan Beşiktaş, Ukrayna'da ikinci İvan Bebek vakasıyla karşılaştı. 30. dakikada skandal bir penaltı ve ardından kırmızı kartla siyah-beyazlıların tur umudunu çalan İskoç hakem Craig Thomson, Dinamo Kiev'i galip ilan etti: 6-0.

Giriş Tarihi 06 Aralık 2016, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2016, 00:57
Kartal Şampiyonlar Ligi defterini kapattı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ımız Şampiyonlar Ligi'nde hakem kurbanı oldu. Avrupa'da önüne geleni deviren Beşiktaş'ı, Dinamo Kiev'in 12. adamı olarak oynayan Craig Thomson yıktı. Siyah-beyazlıları doğrayan Thomson 30. dakikada skandal penaltı kararıyla Beşiktaş'ı doğradı. İskoç hakem karşısında çaresiz kalan Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra dağıldı ve 6-0 gibi farklı mağlubiyetle Şampiyonlar Ligi defterini kapattı. B Grubunu 7 puanla 3. sırada tamamlayan Kara Kartal yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Dinamo Kiev, 9. dakikada Biesiedin'in attığı golle temsilcimiz Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. Sol kanattan kullanılan taç atışında bir anlık duraksayan Beşiktaş savunmasındaki boşluktan faydalanan Kiev skoru 1-0'a getiren golü attı.

İskoç hakem Craig Thomson, 30. dakikada skandal bir kararla siyah-beyazlıları "doğradı". Dinamo Kiev'e uydurma bir veren İskoç düdük ardından Andreas Beck'i kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Kiev, penaltıyı Yarmolenko ile gole çevirdi: 2-0. .

Eksi 10 derecede oynanan maçta 10 kişi kalan temsilcmizin gardı düşerken, 33. dakikada Dynamo Kiev'in 3. golü geldi. Ukrayna ekibi Vitaly Buyalsky ile farkı 3'e çıkardı.

KARTLAR HAVADA UÇUŞTU
Dinamo Kiev 45. dakikada Derlis Gonzalez'in golüyle skoru skoru 4-0'a getirirken Beşiktaş'ta Adriano 49'da gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Kartal 56. dakikada 9 kişi kaldı. Hakemin faul kararına tepki gösteren Vincent Aboubakar ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Dinamo Kiev, 60. dakikada Sergiy Sydorchuk ile skoru 5-0'a getirdi.

6. GOL NET OFSAYT
Haksız penaltı ve kırmızı kartla Beşiktaş'ı adeta doğrayan Thomson, fark açıldıktan sonra da katliama devam etti. Dinamo Kiev'in 78'de ofsayttan attığı gole göz yumdu.