Fırtına hayata döndü

Ligde büyük bir düşüş yaşayan Trabzonspor, Kayseri’de şeytanın bacağını kırdı. Bero’nun golüyle 3 puana uzanan Fırtına böylece G.Saray’dan sonra bir başka Sarı-Kırmızılı ekibi de deplasmanda devirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2016 Güncelleme 06 Aralık 2016, 01:42
Fırtına hayata döndü

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor 4 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Bordo-Mavili takım Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yenerek şanssızlık zincirini kırdı. Maçın 15. dakikasında Okay'ın pasında topla buluşan Bero uygun durumda olmasına rağmen topa kötü vurdu. Böylece Trabzonspor önemli bir fırsattan yararlanamadı. 17'de Yusuf Erdoğan uzaktan sert bir vuruş yaptı. Ancak kaleci Ahamada bir kez daha başarılıydı. 20'de Yusuf'un sağ kanattan getirip vurduğu top yan direğe çarpıp dışarı gitti. 37'de N'Doye'un ara pasıyla buluşan Bero plase bir vuruşla Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

AHAMADA BAŞARILIYDI
49'da Yusuf'un aşırttığı top kaleci Ahamada'nın üstünden auta gitti. 55'te Mehmet Ekici'nin sağ çaprazdan vurduğu top Ahamada'da kaldı. 82'de Welliton'un sol çaprazdan vuruşunda top üstten auta gitti. 84'te Umut Sönmez'in şutunda top Onur'da kaldı. Trabzonspor zorlu karşılaşmayı 1-0 önde bitirerek haftayı 3 puanla kapattı.

ALDIĞIMIZ GALİBİYETİN DEVAMI GELECEK
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayserispor maçından sonra aldıkları galibiyetin devamının geleceğini söyledi. Tecrübeli hoca, "2. yarı sadece savunma yaptık. Kontrataklardan birkaç pozisyon bulabilirdik. Oyuncularımın hepsi yürekli çocuklar. Mustafa Akbaş 3 kırıkla oynadı. Skor eşittir haklılık diye birşey yok. Ancak Trabzonspor oyununu geliştirmeli" dedi.

UĞUR DEMİROK SAKATLANDI
Trabzonspor'da Uğur Demirok maçın 62. dakikasında sakatlandı. Kasığında sorun olduğu öğrenilen Uğur oyundan çıkarken yerine Mustafa Yumlu girdi. Uğur'un sakatlık durumu bugün belli olacak.