Terim yine prim vermedi!

Fatih Terim, Ukrayna ve İzlanda maçları öncesi beklenen kararı dün açıkladı. Arda, Burak, Selçuk, Caner ve Gökhan Gönül bu kez de kadroda yer almadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2016 Güncelleme 01 Ekim 2016, 00:00
Terim yine prim vermedi!

İÇİNDEKİLER

Türk futbol kamuoyunun gözü dün Fatih Terim'deydi... Türkiye Futbol Direktörü Terim'in 2018 Dünya Kupası elemelerinde Ukrayna ve İzlanda ile oynanacak maçın kadrosuna hangi yıldızları alacağı merak konusuydu. Ve İmparator dün açıkladığı kadroya Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i yine çağırmadı. Terim, Euro 2016'da prim yüzünden bu 5 futbolcuyla gerilim yaşamış, Hırvatistan maçının kadrosunda da bu isimlere yer vermemişti.

ÖMER UZUN ARADAN SONRA
Tecrübeli teknik adamın özellikle Arda'ya af çıkarıp çıkarmayacağı büyük bir merakla bekleniyordu. Fakat Barcelona'da müthiş bir performans sergileyen Arda ile birlikte Burak, Gökhan, Caner ve Selçuk da kadroya çağrılmadı. Terim 24 kişilik kadroda önemli bir sürprize de imza attı. Başarılı hoca, yaşadığı sorunlar nedeniyle Euro 2016'ya götürmediği Leverkusen'li Ömer Toprak'ı uzun bir aradan sonra kadroya aldı.

SEMİH KAYA DA VETOYU YEDİ!
Sakatlığı bulunan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup ve Galatasaraylı Serdar Aziz de kadroda kendisine yer bulamadı. Formsuz olan Galatasaraylı Semih Kaya da Terim'den veto yedi.