450 dakikalık sessizlik

Bordo-Mavililer’in büyük umutlarla aldığı Suk ve Castillo 5 haftada golle buluşmayı başaramadı... Muhammet Demir de sessizliğini bozamazken, Sheydaev ve Ndoye henüz forma şansı bulamadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2016 Güncelleme 27 Eylül 2016, 02:45
450 dakikalık sessizlik

İÇİNDEKİLER

Ligde oynadığı 5 maçtan 2 galibiyet çıkarabilen Trabzonspor'da gol yollarında yaşanan sıkıntı baş ağrıtıyor... 5 haftada sadece 3 kez rakip ağları havalandırabilen Bordo-Mavililer'de 3 golü de orta alan oyuncuları kaydetti. İlk haftada oynanan ve 2-0 kazanılan Kasımpaşa maçında Ogenyi Onazi iki gol atarken, Konyaspor galibiyetini de Yusuf Erdoğan getirmişti. Büyük umutlarla transfer edilen Jun Suk ve Fabian Castillo şu ana kadar golle buluşamazken, takımın en büyük hücum silahlarından Muhammet Demir de 5 haftalık bölümde suskun kalmış durumda. Teknik direktör Ersun Yanal yeni transferlerden Rasim Sheydaev ve son anda takımda kalan Dame Ndoye'ye şuana kadar ligde forma şansı tanımadı.

CASTILLO LİGDEKİ SERTLİĞE ALIŞAMADI
Teknik direktör Ersun Yanal'ın gol yollarında yaşanan bu sıkıntıya nasıl çözüm bulacağı merak konusu... Transferi için büyük uğraş verilen Castillo şu ana kadar Süper Lig'in sertliğine uyum sağlayamazken, Suk ve Muhammet de hem formsuzluk hem de şanssızlık yaşıyor. Yanal'ın önümüzdeki maçlarda mutlaka Ndoye'ye de şans vereceği, Sheydaev'in de formaya göz kırptığı öğrenildi.

TARAFTARIN UMUDU NDOYE
Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, gol yollarında sıkıntıya Dame Ndoye'nin çözüm olabileceğini belirtiyor. Sözleşmesinde indirime giderek son anda takımda kalan yıldız futbolcu şu ana kadar ligde forma şansı bulamadı. Ndoye'nin Karabük'te oynaması bekleniyor.

GÜRAY VURAL GÖZDEN DÜŞTÜ
İki maçtır kadroya giremeyen Güray formayı unuttu. Ligin ilk 3 haftasında 11'de oynayan Güray Vural, Alanya maçında yedek kaldıktan sonra Ardahan ve Konya önünde kadroya giremedi. Yıldız futbolcu bir anda gözden düşmüş oldu.

SÖZLEŞMESİNDE OPSİYON YOK
Büyük umutlarla Porto'dan kiralanan Jun Suk'un şu ana kadarki performansı hayal kırıklığı yaratıyor. Koreli futbolcunun sözleşmesinde opsiyon maddesi de bulunmuyor. Bu nedenle sezon sonu takımda kalması çok zor gözüküyor.