Fırtına’nın dönüşü

Avni Aker’de 153 gün sonra taraftarıyla buluşan Bordo-Mavililer, 90+5. dakikada Yusuf Erdoğan’ın serbest vuruş golüyle güldü. Süper Lig'de tam 37 gün sonra kazanan , 360 dakika sonra gol atan Trabzonspor puanını 6'ya çıkarıp kötü günleri geride bıraktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2016 Güncelleme 25 Eylül 2016, 01:25
Fırtına’nın dönüşü

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor en sonunda güldü... Süper Lig'de son 3 haftadır kaybeden Bordo-Mavililer, Avni Aker'de 153 gün sonra taraftarıyla buluştuğu maçta Konyaspor'u 1-0 yenmeyi başardı... 25. dakikada Zeki'nin sağ kanattan ortasında Muhammet Demir'in kafa vuruşu yandan auta çıktı. 45.dakikada sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta ceza ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Rangelov'un vuruşunda Onur Kıvrak, şık bir hareketle topu kornere tokatladı. İlk yarı 0-0 sona erdi. 56. dakikada Mehmet Ekici'nin sağdan ortasında, ceza alanı içinde Okay Yokuşlu'nun kafa vuruşu direğin dibinden auta çıktı.

​TRABZONSPOR İKİNCİ YARI ÇOK İSTEKLİYDİ
60. dakikada Suk'un ceza alanına girer girmez sert şutunda top üst direği yaladı. 72. dakikada Muhammet Demir'in ceza yayı gerisinden kullandığı serbest atışta, kaleci Serkan Kırıntılı topun sahibi oldu. 90+5. dakikada Yusuf Erdoğan'ın sağ taraftan son çizgiye yakın yerden kullandığı serbest vuruşta top Douglas'a da çarparak ağlarla buluştu: 1-0. Trabzonspor böylece ligde 3 haftalık yenilgi serisine son verdi.

CASTİLLO YOK ONAZİ SON 5 DAKİKA OYNADI
Ersun Yanal, Konyaspor karşısında yeni transferlerden Castillo'ya şans vermedi. Ogenyi Onazi'yi son 5 dakikada oynatan tecrübeli hoca, Ibanez'i yedek oturttu. Ndoye de kadroya girdi ama süre alamadı.

ÇINAR, YANAL&TERCÜMANI TRİBÜNE GÖNDERDİ
Trabzonspor' da Ersun Yanal ve takımın tercümanı hakem Serkan Çınar tarafından tribüne gönderildi. Maçın 53. dakikasında önce tercüman tribüne yollandı.

YANAL ÇOK SİNİRLİYDİ
Maçın 68. dakikasında bu kez Ersun Yanal itirazlarından dolayı tribüne gönderildi. Bu dakikada çok sinirli olduğu görülen tecrübeli teknik direktör son saniyede atılan golden sonra çok büyük bir sevinç yaşadı.

BU GALİBİYET SONRASI LİGE YENİ BAŞLADIK
Trabzonspor'un başarılı yıldızı Mehmet Ekici, Konyaspor maçında aldıkları galibiyetle lige yeni başladıklarını söyledi. Çok güçlü bir takımı dize getirdiklerini vurgulayan Ekici, "Özellikle 2. yarıda oynadığımız futbolla galibiyeti sonuna kadar hak ettik. Bu galibiyet bize ilaç gibi gelecek" dedi.

DOSTLUK YEMEĞİNDE BULUŞTULAR
Trabzonspor - Konya maçı öncesinde iki kulübün yöneticileri yemekte bir araya geldi. Muharrem Usta, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'a plaket takdim etti.