Advocaat’tan pres emri

Maça presle başlanmasını isteyen Advocaat, “Yüksek efor bekliyorum. Sistemimde hücumcuların da savunma görevi var. Herkes tüm konsantrasyonunu sahaya vermeli” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2016 Güncelleme 25 Eylül 2016, 00:00
Advocaat’tan pres emri

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa galibiyetiyle 3 puanla tanışan Fenerbahçe, bugün evinde Gaziantep'i de yenerek üst sıralama tırmanmak istiyor. Hafta içinde takımına ağır antrenmanlar yaptılan teknik direktör Dick Advocaat, dünkü idman öncesinde futbolcularıyla yarım saat süren bir toplantı girçekleştirirken, Antep maçına baskıyla başlamaları gerektiğini söyledi. Kasımpaşa maçında olduğu gibi golü erken bulmaları gerektiğini söyleyen Advocaat, "Maça presle başlayacağız. Sizden yüksek efor bekliyorum. Benim sistemimde hocumcuların da savunma görevi vardır. Hücum ederken savunmamız gereken bir kalemiz olduğunu da unutmayalım. Herkes tüm konsantrasyonunu sahaya vermeli" dedi.

BEKLER SIRAYLA HÜCUMA ÇIKACAK
Dünkü antrenmanın son bölümünde taktik ağırlık çift kale oynatan Dick Advocaat hücum ve orta saha oyuncularına pres yapmaları yönünde uyarılarda bulunurken Oyunu kanatlara yığmalarını ve Emenike'den de sürekli alan değiştirmesini istedi. Dick Advocaat, savunmada oynatacağı beklerden de sırayla hücuma çıkmalarını belirterek, savunma güvenliğinin unutulmaması gerektiğinin altını çizdi.