Final Four’da mutlu son!

2016-2017 sezonunda final four’a İstanbul ev sahipliği yapacak. Resmi açıklama ise salı günü. Salon için ise Sinan Erdem Spor Salonu ile Ülker Sports Arena'dan biri tercih edilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2016 Güncelleme 24 Eylül 2016, 00:00
Final Four’da mutlu son!

İÇİNDEKİLER

Beklenen haber dün geldi! Merakla beklenen THY Euroleague Final- Four'unun bu sezon hangi şehirde oynanacağı belli oldu. 2016- 2017 sezonunun Final-Four'una İstanbul ev sahipliği yapacak. Organizasyonun hangi salonda gerçekleşeceğine dair belirsizlik sürerken, Ülker Sports Arena ya da Sinan Erdem Spor Salon'unda gerçekleşeceği öngörülüyor. THY Euroleague Final-Four ile ilgili detaylar ise 27 Eylül Salı günü Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu'nun katılacağı toplantıda açıklanacak. Sinan Erdem Spor Salonu daha önce 2011-2012 sezonunda THY Euroleague Final-Four organizasyonuna ev sahipliği yapmış ve Olympiakos şampiyon olmuştu.

4 TÜRK TAKIMI DA FINAL FOUR İÇİN İDDİALI
Euroleague'de Türkiye'yi bu sene Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş temsil edecek. 4 Türk takımı da güçlü kadrolarıyla final four için aday takımlar arasında gösteriliyor. Geçtiğimiz sezon CSKA Moskova ile final oynayan Fenerbahçe, sadece final four için değil bu ligin şampiyon adayı takımlar arasında gösteriliyor. Fenerbahçe, Final Four organizasyonunun Ülker Sport Arena'da düzenlenmesini talep etmişti ancak daha yüksek seyirci kapasitesi nedeniyle Sinan Erdem 1 adım önde.