Ve yasak kalktı Vodafone Arena'ya 2100 Aslan

Karara göre Vodafone Arena’daki derbiyi 2100 Galatasaray taraftarı izleyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2016 Güncelleme 23 Eylül 2016, 00:00
Ve yasak kalktı Vodafone Arena’ya 2100 Aslan

İÇİNDEKİLER

Beklenen karar dün açıklandı. Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde deplasman yasağı resmi olarak kalktı. İl Güvenlik Kurulu, yarın oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçını Sarı-Kırmızılı taraftarların da seyredebileceğine karar verdi. Böylece 5 yıl aradan sonra bir lig derbisinde deplasman seyircisi tribünde olacak. Emniyet yetkilileri ile kulüp yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısından, 24 Eylül Cumartesi saat 20:00'de Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinde sarı-kırmızılı taraftarların tribündeki yerlerini alması kararı çıktı. Buna göre Beşiktaş'ın sahası Vodafone Arena'da oynanacak Galatasaray mücadelesinde Sarı-Kırmızılı taraftarlar da yer alabilecek.

2100 G.SARAYLI VODAFONE ARENA'DA
Bunun yanında artık Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oynadığı derbilerde rakip takım taraftarları da yer alacak. Yarınki derbide ise Vodafone Arena'da 2100 Galatasaraylı taratar açık tribünde maçı izleyecek.

BEŞİKTAŞ-BURSA KARARI YOK!
Öte yandan Beşiktaş - Bursaspor maçıyla ilgili ise bir karar alınmadığı belirtildi. Trabzon İl Güvenlik Kurulu, Trabzon'da Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray ile oynanacak maçlarda rakip takım taraftarlarının yer almayacağı duyurulmuştu.