Asrın fiyaskosu!

Fener RVP için 6.5 milyon Euro bonservis ödedi. Yıllık 5 milyon garanti para ödüyo r Ama o ne maçlara ne de idmanlara çıkabiliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2016 Güncelleme 23 Eylül 2016, 01:44
Asrın fiyaskosu!

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz sezon Luis Nani'nin transferinden birkaç hafta sonra Fenerbahçe asıl bombasını patlatmıştı. Uzan pazarlıklar sonucunda Fenerbahçe hem Robin Van Persie hem de kulübü Manchesten United ile anlaştığında ve ardından Hollandalı yıldız İstanbul'a geldiğinde yer yerinden oynamıştı. Fenerbahçe RVP transferiyle birlikte asrın takımını kurduğu haberleri ardı ardınca yapıldı. Ama o kadronun en önemli parçası ve en büyük yıldızı olan RVP, kelimenin tam anlamıyla asrın fiyaskosu oldu! Fener'e sakat geldiği anlaşılan RVP, değil maçlarda idmanlarda bile yeterince çalışamadı. Bu sezon başında Fener yönetimi riske girdi onu satmadı. Ama Hollandalı hala dönemedi!

FENER ONU SATMADIĞINA PİŞMAN OLDU
ŞİMDİ hemen herkes Fenerbahçe'nin onu sezon başında satmamasının bylük hata olduğu yönünde fikir birliği içine girmiş durumda. Genel kanı zararın neresinden dönülse kardı! Sarı-Lacivertli kulüp 6.5 milyon Euro bonservis ödediği RVP'ye yıllık 4.9 milyon Euro garanti para veriyor. Bu parayı bu sene de önümüzdeki yıl da verecek. Sahaya adımını attığında kazandığı para ise 20 bin Euro.

TAKIMLA ÇALIŞMA YAPAMIYOR!
Fenerbahçe'yi yakından takip edenler Van Persie'nin üst üste idmanlara çıkamadığını, sürekli ağrıları olduğunu ve bu yüzden form tutamadığını söylüyorlar. RVP, son Kasımpaşa maçında da kadroya alınmamıştı.