Hayata dönüş operasyonu

Advocaat, öncelikle inanılmaz bir psikolojik çöküş yaşayan futbolculara mental destek sağlayacak. Hepsiyle bire bir iletişim kuracak... Van der Wiel, Hasan Ali ve Skrtel kızağa çekiliyor. Yerlerine Şener, İsmail ve Kjaer gelecek. Cezası biten M.Topal da formasını alacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2016 Güncelleme 14 Eylül 2016, 00:00
Hayata dönüş operasyonu

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in ilk haftasında 5 puan kaybetmesinin ardından evinde Bursaspor'a da 1-0 mağlup olarak 1 puanda kalan Fenerbahçe'de şok üstüne şok yaşanırken, Sarı- Lacivertli ekibin teknik patronu Dick Advocaat kötü gidişe çare arıyor. Takımın başına geldiğinde ilk teşhis olarak "Futbolcuların fizik kondisyonu iyi değil. İyi çalışılmamış" diyen Dick Advocaat bu problemi çözmek için uğraşırken şimdi de psikolojik çöküntü ile mücadele etmek zorunda. Takımı bir an önce toparlamak isteyen Hollandalı teknik adam Sarı-Lacivertli futbolcular bire bir temas kurarak psikolojik destek sağlayacak ve mental çöküşün önüne geçmeye çalışacak.

ADVOCAAT İLK 11'DE ROTASYONA GİDİYOR
DICK Advocaat'ın, savunmanın iki kanadında Wan der Wiel ve Hasan Ali'yi kulübeye çekip Şener ve İsmail şans vermesi bekleniyor. Skrtel de yerine Kjaer'e bırakacak. Cezası biten Mehmet Topal ise Josef'ten formasını geri alacak. Salih Uçan da Alper Potuk'un yerine ilk 11'e dönecek.

FENER TOPA SAHİP AMA ŞUT ATAMIYOR
F.Bahçe oynadığı 3 lig maçında da topa yüzde 70'lere varan oranda sahip oldu. Anvak pozisyon ve kaleye atılan isabetli şutların azlığı puan kaybının en önemli sebebi olarak ortaya çıkmış durumda.