Kartal’da borç kavgası

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz gerçek borcun sanıldığı gibi 1 milyar 500 bin TL olmadığını söyledi. Yönetim bu açıklamayı yalanladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2016 Güncelleme 08 Eylül 2016, 02:17
Kartal’da borç kavgası

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in üyelere mektup göndererek kulübün toplam borcunun 6 Ağustos'ta açıklanan 1 milyar 500 bin TL değil, gerçekte 2 milyar 348 milyon 922 bin TL olduğunu bildirmesi tartışma yarattı. Konuyla ilgili bildiri yayımlayan Beşiktaş Yönetimi, borcun 1 milyar 262 milyon 592 bin 503 lira olduğunu belirtti ve bunun dışındaki bilgilere itibar edilmemesini istedi. Açıklamada, "Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde Güney Bağımsız Denetim YMM AŞ tarafından gerçekleştirilen bağımsız denetim raporu 9 Ağustos 2016 tarihinde açıklanmış bulunmaktadır. Bu bilgiler dışında başka bir rapor ve bilgiye itibar edilmemesi önemle rica olunur" ifadesi kullanıldı.

BORCUMUZU SAKLAYACAK DEĞİLİZ
Bu açıklama üzerine bir radyo programına katılan Yalçın Karadeniz ise, "Benim üyelerime bildirdiğim bilgiler, denetim kurulunun raporunda yer alan bilanço rakamlarıdır" dedi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Yalçın Karadeniz'in yaptığı açıklamalardan dolayı çok rahatsız olduğu öne sürüldü. Orman'ın yakın çevresine, "Karadeniz neden üyelere mektup gönderdiğini anlayabilmiş değilim. Bizim borcumuzu saklayacak bir durumumuz olamaz" dediği öğrenildi.