Futbolcu var ama takım yok!

En büyük sorunun futbolcuların kalpten oynamaması olduğunu bertilen Advocaat, “Futbolcu topluluğu var ama takım yok. Fiziksel olarak iyi değiller. Eğlenmiyorlar, konsantrasyon yok değil ama keyif almıyorlar” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2016 Güncelleme 08 Eylül 2016, 01:26
Futbolcu var ama takım yok!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve yardımcısı Mario Been, hazırladıkları raporu yönetime sundu. Bu raporları haftalık hale getirmek isteyen Hollandalı teknik adamın son hazırladığı raporda çok kritik şeylere temas ettiği vurgulandı. İşte Advocaat'ın raporunda yer alan maddeler: 1- Basit oynamaları konusunda sürekli uyarıyorum. Özellikle Ozan çıkarken çok top kaptırıyor. Volkan Şen'in çalım sevdası da çok sıkıcı. 2-En büyük sorun futbolcuların kalpten oynamaması. Sadece Volkan Demirel ve Mehmet Topal. Biraz da Emenike. Özellikle yabancılar sıkıntılı. 3-Fenerbahçe bir futbolcular topluluğu ama takım değil. 4-Fiziksel olarak hiç de iyi değiller. İdmanlar çok durağan geçiyor. Eğlenmiyorlar.

FUTBOLCULARIN HEP BİR BAHANESİ VAR!
5- Futbolcular keyif almıyorlar. Sadece kazanmaya konsantre oldukları için sıkıntı var. 6- Çok fazla bahaneleri var. Beşiktaş'ın dış güçler tarafından şampiyon yapıldığına, Braga'ya hakem yüzünden elendiklerine inanıyorlar. Kendilerinde hata olabileceği akıllarından geçmiyor. 7- Çok yumuşak bir takımız. Bize karşı çok faul yapılıyor. Direncimiz yok. Sert değiliz. Kaya gibi olmalıyız.

BURSA MAÇIYLA YENİ BİR SAYFA
Bir an önce yükselişe geçmek zorunda olduklarını söyleyen Advocaat, "Bursa maçı yeni bir sayfa olmalı. Hala çok kaliteli bir takımız" diye konuştu.

ÖNDE PRES YAPAN BiR TAKIM iSTiYOR
Takımın fizik gücünü arttırmak için büyük çaba sarfeden Dick Advocaat, sürekli olarak önde pres yapan, rakibi ısıran bir takım istiyor. Ama bunun için zamana ihtiyacı olduğu da bir gerçek.

FENER'E EKSTRA İDMANLAR GELİYOR
Koşu kapasitesi ve fiziksel mücadelesi yüksek olan oyunculara Advocaat'ın ekstra bireysel idmanlar yaptıracağı ve bu uygulamadan taviz vermeyeceği belirtiliyor.