Kod adı UEFA kupası

F.Bahçenı Aziz Yıldırım, “Daha önce UEFA Şampiyonluğu’nu başardım. Fenerbahçe’de de başarabilirim” diyen Hollandalı’ya, “Gruptan çıkalım sana sürprizim var” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2016 Güncelleme 06 Eylül 2016, 00:00
Kod adı UEFA kupası

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Grasshoppers'ı iki maçta da yenerek gruplara kalmayı başaran ancak buna karşın lige puan kayıplarıyla başlayan Fenerbahçe'nin teknik patronu Dick Advocaat geleceğe umutla bakıyor. Advocaat'ın Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede "20-25 gün içinde şimdikinden çok farklı bir Fenerbahçe izleyecek herkes. Takımın potansiyeli çok üst düzeyde. Tek hedefimiz lig değil daha büyük hedefler peşinde koşacağız. Daha önce UEFA Kupası'nı kazanmayı başardım. Burada da da başarabiliriz" dedi. Yıldırım'ın Hollandalı çalıştırıcıya, "Gruptan çıkalım takımdaki eksikliği gidermek için sana bir sürprizim olacak. O zaman daha büyük işler yapabiliriz" dediği öğrenildi.

HER MEVKİDE ALTERNATİFLİ VE KALİTELİYİZ
UEFA Avrupa Ligi'nde çok büyük hedeflerinin olduğunun altını çizen Hollandalı teknik adam Yıldırım'a "UEFA'da final oynamak hatta kupayı kaldırmak istiyoruz. Bunu hayal olarak görmüyorum. Her bölgede alternatifli ve kaliteli oyuncularımız var. Benim işim futbolcularımı doğru yönlendirip hedef odaklamak. Sezonun kalanında bizi heyecanlı günler bekliyor" diye garanti verdiği öğrenildi.