Taraftar beni sevecek

Dün sağlık kontrolünden geçen ve ardından Fenerbahçe formasını giyip vatandaşı Van Persie ile birlikte kameralara poz veren Lens, “Takımıma yapacağım katkıyla taraftar beni sevecek” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2016 Güncelleme 31 Ağustos 2016, 01:09
Taraftar beni sevecek

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonu olmadan Premier Lig ekibi Sunderland'dan kiraladığı Jeremain Lens, İstanbul'a geldi ve sağlık kontrolünden geçti.

FORMAYI SIRTINA GEÇİRDİ
Sarı-Lacivertli kulübün kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı oyuncu Jeremain Lens Ulus'taki Liv Hospital'da gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde Jeremain Marciano Lens efor ve solunum, KBB, göz ve MR muayenelerinden geçti. Muayene sonuçları olumlu çıktı. Fenerbahçe'ye gelmeyi kendisinin istediğini söyleyen Hollandalı kanat oyuncusu, "Şimdi takım arkadaşlarımı tanıyacağım. Teknik direktör Dick Advocaat'ı ise yakından tanıyorum. Fenerbahçe'nin lig ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Takıma vereceğim katkıyla taraftarın beni seveceğini ve kabulleneceğini umuyorum. Satınalma opsiyonu olladan geydim ama kimbilir belki Fenerbahçe formasını giymeye devam ederim" dedi. Daha sonra Fenerbahçe formasını sırtına geçiren Lens, vatandaşı Van Persie ile birlikte kameralara poz verdi.